Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020. Risc uriaș de accidente, dragostea este într-o oală de presiune


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020 pentru fiecare zodie. Află ce îți rezervă astrele pentru prima săptămână a lunii martie.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1- 7 martie 2020.

Cunoscuta astroloagă a realizat horoscopul săptămânal pentru kfetele.ro și a anunțat cum va fi săptămâna care urmează, pentru fiecare zodie în parte. Se anunță o perioadă extrem de grea pentru patru zodii, care pot avea mari dificultăți în carieră, dar și în viața personală. Pentru două zodii, riscul de accidente este uriaș în aceste zile, așa că se recomandă multă prudență.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1- 7 martie 2020 BERBEC

Horoscop Mariana Cojocaru. Berbec- Pe data de 5 Martie Venus va părăsi constelația voastră și va intra în Taur. Rămâneți sub influența conjuncției Lilith-Kiron și acest lucru vă poate afecta relația sentimentală(dragoste), starea de spirit(pentru chestiuni karmice, a căror cauză o văd individual), sănătatea. Unii pot avea probleme de orientare pe carieră(acum și viitor), la ei sau la copii(familie). O perioada grea pentru mulți.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1- 7 martie 2020 TAUR

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020

Taur- Pe data de 5 Martie Venus va intra în domiciliul astral. O veste bună dealtfel… Dar cum va face conjuncție cu Uranus cât de curând, multe relații sentimentale vor fi foarte tensionate. Dragostea este într-o oală sub presiune. Și nu numai ea! La unii poate fi vizată cariera, la alții sănătatea(risc de accidente din diverse cauze, inclusiv accidente de muncă).

Previziunile pot viza și familia…

Horoscop Mariana Cojocaru. GEMENI

Gemeni- Cum Mercur(patronul vostru) este încă retrograd, e clar că primăvara debutează haotic. Mulți dintre voi veți simți pe pielea voastră acest aspect. O fi Mercur Retrograd în Pești, lăngă Soare, dar face aspect de cuadratură cu Soarele vostru la naștere. Prima vizată este cariera, secondată de poziția socială. Mulți pot avea tensiuni și certuri în familie(dragoste). Conotațiile sunt karmice, profunde…

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrășcanu 2020! Un an al extremelor pentru cinci zodii

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1- 7 martie 2020 RAC

Rac- De cele mai multe ori recomand să citiți horoscopul tot, dar dacă ați citit la Berbec ați văzut cum Soarele vostru natal face cuadratură cu Lilith și Kiron. Și nu numai…Cu Axa Karmică(Rac-Capricorn), care vă pune poveri suplimentare. Cum fiecare are karma lui, nu pot să mă hazardez să dau soluții de grup. Că nu toți Racii au același destin comun. Vin pe nivele diferite de evoluție spirituală toți nativii.

Citeste si: Horoscop saptamana 2- 8 martie 2020. Zodia Taur pune relatiile pe primul plan, Racii trebuie sa se trezeasca la realitate

 


Abonează-te pe

Citește și:

PORTRET: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

PORTRET JOSEPH HADAD: Cine este și ce vârstă are celebrul chef

PORTRET RADU DUMITRESCU: Cine este și ce vârstă are cheful

PORTRET FOA: Cine este și ce vârstă are Florin Scripcă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este și ce vârstă RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri