Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020. Risc uriaș de accidente, dragostea este într-o oală de presiune


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020 pentru fiecare zodie. Află ce îți rezervă astrele pentru prima săptămână a lunii martie.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020 LEU 
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020.

Leu- Spuneam că pe data de 5 Martie Venus va intra în Taur. Conjucția pe care o va face cu Uranus vă poate destabiliza întreaga existență. Uranus este o bombă atmomică pe zona carierei. Cum Venus este astrul iubirii, poate afecta și planul sentimental(dragoste, familie). Risc crescut de accidente, mai ales că acum este și Mercur Retrograd lângă Soarele din Pești.Sănătatea are nevoie de sfatul meu avizat.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- O perioadă în care nu veți scăpa de amprenta lui Mercur Retrograd. Cum Mercur este patronul vostru astral și este lângă Soare, într-o constelație unde nu se simte confortabil, e clar că multe relații vor avea de suferit. Mă refer și la cele de iubire, la cele de familie și la cele de la locul de muncă(carieră, business). Pot fi chiar relații de asociere, colaborare sau socio-politice. Sănătatea cere terapii…

BALANȚĂ

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrășcanu 2020! Un an al extremelor pentru cinci zodii

Balanța- Dragostea face diferența. Am auzit de la cineva că spunea de faptul că are o compatibilitate sexuală bună cu partenerul. Compatibilitățile nu se referă la așa ceva… Cum Venus, planeta iubirii, va intra în Taur și va face conjuncție, cei care cu adevărat evoluează sunt abstinenți, cum sunt călugării și pustnicii. În realitate, persoana era folosită, trădată, umilită de acesta… Vă explic, tocmai că este conjuncția Venus-Uranus. Vă spuneam că compatibilitățile sunt cu totul altceva.

Citeste si: Horoscop martie 2020. Se anunță o primăvară mirifică pentru 6 zodii

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020 SCORPION

Scorpion- Sper că ați parcurs acest horoscop, căci multe aspecte vă vizează și pe voi. Mai ales opoziția Soarelui natal cu conjuncția Venus-Uranus din Taur, zodia opusă. Evident, că vizată este în primul rând relația matrimonial(dragoste). La unii poate fi chiar relația sentimentală, de familie, incluzând chiar copiii sau nepoții. Aceste aspecte vă pot afecta sănătatea(cauze karmice; acolo văd și soluțiile).


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Săptămâna patimilor. Tot ce trebuie să știi despre Săptămâna Mare. Tradiții și obiceiuri pe care trebuie să le respecți

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri