Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii


Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 26 martie-1 aprilie 2018. Încă o Lună Albastră aduce schimbări pentru zodii! Află cine primeşte bani, cine se întoarce la o fostă iubire şi cine are mari şanse în plan profesional!

GEMENI

Gemenii sunt tentaţi să ”calce strâmb”. Cei singuri îşi pot întâlni sufletul-pereche, dar Mercur retrograd face ca relaţia să se lege greu, cu retrageri şi reveniri. Unii nativi se plictisesc de acest ”dans” şi renunţă prea devreme.

Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Gemeni anunţă cheltuieli importante chiar de luni, când nativii vor onora invitaţia la un eveniment important pentru profesia ori afacerea lor sau vor investi în promovarea unui proiect personal.

Agenda zilelor de marţi şi miercuri va fi influenţată de tranzitul retrograd al planetei Mercur prin sectorul Comunicării din astrograma lor: un eveniment sau o întâlnire de afaceri se amână, o rundă de negocieri se suspendă sau trece prin momente deloc confortabile pentru cei implicaţi, un document se rătăceşte sau ajunge, din greşeala unui coleg neatent, la alt ”adrisant” sau, în cuplu, cuvintele rostite sunt răstălmăcite, iar glumele nu par la fel de reuşite ca altădată.

Ziua de joi începe frumos, cu un aspect armonios format de Venus, planeta Iubirii şi Uranus, planeta Surprizelor. Un prieten le face declaraţii de dragoste, lăsându-i pe nativii Gemeni fără cuvinte sau partenerul de viaţă le oferă un cadou special, cum ar fi invitaţia la un concert sau la un eveniment la care nativii nu sperau să ajungă.

Dar, tot joi, spre seară, Soarele şi planeta Saturn formează un aşa-numit ”careu”, un aspect tensionat care aduce conflicte cu un partener de afaceri sau cu persoana care gestionează resursele unui proiect sau scoate la lumină informaţii deloc plăcute despre o persoană

în care Gemenii aveau încredere şi care este la curent cu secretele şi planurile nativilor. Înainte de a reacţiona, Gemenii trebuie să verifice toate informaţiile, pentru că Mercur este retrograd şi, de cele mai multe ori, ”pune în circulaţie” informaţii şi date incomplete sau incorecte!

Sâmbătă dimineaţa, planeta Venus părăseşte zodia Berbec şi intră în semnul Taurului şi în casa Trecutului şi a Secretelor din astrograma Gemenilor.

Asta înseamnă că unii nativi se vor întoarce la un fost partener, alţii vor ”călca strâmb”, iar alţii vor trăi din amintiri sau vor încerca să refacă armonia şi farmecul de la începutul relaţiei.

Tot sâmbătă, 31 martie, va fi Lună Albastră (termen folosit pentru că aceasta este a doua Lună Plină din martie). Luna Albastră va avea loc în zodia Balanţă şi în casa Iubirii din astrograma Gemenilor şi va fi un moment excelent pentru nativii care doresc să îi exprime iubirea şi să aducă un plus de afecţiune în cuplu, dar şi pentru cei care îşi doresc să devină părinţi.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul banilor si iubirii 2018: Doua zodii sunt zguduite puternic. Se schimba destine

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Horoscop Mihai Voropchievici: Cele mai fermecatoare patru zodii. Cuceresc pe oricine, au lumea la picioare

Horoscop complet Astrocafe 23 martie. Zi cu mari neintelegeri pentru doua zodii

Zodii compatibile: nativii care se inteleg din priviri

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEŞTE: Cele mai bune filme romantice pe NETFLIX în 2022

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri