Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii


Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 26 martie-1 aprilie 2018. Încă o Lună Albastră aduce schimbări pentru zodii! Află cine primeşte bani, cine se întoarce la o fostă iubire şi cine are mari şanse în plan profesional!

TAUR

Taurii idealizează foste iubiri şi îşi critică actualul partener. În profesie, vor schimbări, dar trebuie să mai aştepte. În 31 martie, planeta Venus intră în zodia lor şi, până în 24 aprilie, va fi aliatul lor de nădejde.

Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Taur anunţă nostalgii şi exces de sensibilitate chiar de luni, când un o fostă iubire va încerca să revină în viaţa nativilor sau întâlnirea neaşteptată cu un fost partener va ”reactiva” amintiri ce păreau de mult timp uitate. Pentru unii nativi, această stare emoţională ar putea îndrepta atenţia spre defectele actualului partener de viaţă, într-o riscantă idealizare a trecutului.

Zilele de marţi şi miercuri vor fi potrivite pentru rezolvarea unor probleme administrative, pentru recuperarea sau refacerea unui document, pentru vizite la rude sau pentru simple şi banale ”chestiuni gospodăreşti”.

Ziua de joi, 29 martie, va fi una complicată. Pe de o parte, conjuncţia formată de Venus şi Uranus în prima parte a zilei va aduce surprize plăcute de la sau prin intermediul unor persoane dragi, din trecut, invitaţii la evenimente de care nativii sunt de multă vreme interesaţi

sau veşti bune legate de reluarea unor colaborări.

Pe de altă parte, aspectul tensionat format de Soare şi Saturn în seara zilei de joi îi va obliga pe mulţi nativi Taur să îşi schimbe planurile personale pentru a nu periclita un proiect profesional sau le va cere să investească mai mult timp, bani şi energie în anumite programe de perfecţionare, fără de care nu ar avea acces la un job pe care îl ”vânează”.

Pentru aceste investiţii, Taurii nu vor primi ajutor.

În dimineaţa zilei de 31 martie, Venus, planeta care îi patronează pe Tauri va ajunge în zodia lor şi va fi principalul lor aliat pentru săptămânile următoare. Venus ţi va ajuta pe nativii singuri să atragă în viaţa lor o iubirea şi îi va ajuta pe cei care au, deja, pe cineva, să aibă parte de mai multă armonie în cuplu.

Un alt eveniment important care va avea loc în ziua de sâmbătă va activa casa Profesiei şi a Sănătăţii din astrograma generală a Taurilor, motivându-i pe nativi să ia decizii importante, cu impact pe termen lung. Este vorba de ”Luna Albastră” (numită aşa pentru că este a doua Lună Plină din martie) din data de 31 martie, care va avea loc în zodia Balanţă.

Luna Plină din zodia Balanţă îi va mobiliza pe mulţi Tauri să se îndrepte spre profesia la care visează de mult timp, chiar dacă asta presupune reunţarea la actuala carieră. Pe alţii, îi va încuraja să înceapă o afacere pe cont propriu, chiar dacă pentru paşii concreţi trebuie să mai aştepte (e chiar mai bine să nu înceapă niciun proiect nou înainte de 15 aprilie, cât timp Mercur este retrograd).

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>
 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul banilor si iubirii 2018: Doua zodii sunt zguduite puternic. Se schimba destine

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Horoscop Mihai Voropchievici: Cele mai fermecatoare patru zodii. Cuceresc pe oricine, au lumea la picioare

Horoscop complet Astrocafe 23 martie. Zi cu mari neintelegeri pentru doua zodii

Zodii compatibile: nativii care se inteleg din priviri

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Dana Rogoz, după relația de 18 ani cu Radu Dragomir: ”Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri