Horoscop Minerva Mai 2019. ŞAPTE zodii vor avea de furcă în luna lui Florar. Cine va avea parte de fericirea mult aşteptată


Cunoscutul astrolog Minerva a făcut previziunile pentru toata luna mai. Şapte zodii vor avea de furcă.


In articol:

Horoscop Minerva Mai 2019 Rac. Luna Nouă îți aduce fericirea mult așteptată

Începiluna cu un trigon minor între Lilith, Uranus conjunct cu Venus și Marte, pe care este posibil să îl resimți puternic ca pe o nefericire imaginară. Fii răbdător și plin de compasiune, mai ales cu tine însuți/însăți.

Mersul la muncă și rutina zilnică au ajuns susține însă poziția. Ai o mare satisfacție din treburile pe care le faci, cu stres scăzut, care te mențin ancorat în prezent și fericit, pe măsură ce sezonul concediilor se apropie. Mercur te-ar putea provoca la frământări interne, însă ar putea fi prea curând să înerci să corectezi o neînțelegere. Dă-ți timp.

Sextilul Venus-Marte care încă îl resimți, aduce o lumină intermitentă asupra unei situații dificile. Cu toate acestea, poate fi o lună frumoasă. Curând va fi vară și Soarle aleargă prin Taur susținut de Partea Norocului. Fii recunoscător pentru că ai o foarte bună stabilitate socială.

Luna Nouă din 5 mai, te aduce într-o poziție de putere prin trigonul care îl face cu conjuncția Saturn – Pluto în Casa partenerială. Ia-o ca pe o promisiune fermă pentru viitor și fă-i fericiți pe cei care te interesează cel mai mult. Va fi mai puțin de lucru decât crezi.

Citeste si: Adina Buzatu NU merge la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Care este motivul pentru care a luat această decizie

Majoritatea acțiunilor se inițiază mai întâi, la fel și aspectele mai atractive ale vieții, cum ar fi șansa de a călători, de a explora subiecte de interes sau de a te pierde în idei noi ori cărți fascinante. Va trebui să găsești un echilibru între achitarea de sarcinile zilnice și satisfacerea noilor interese.

Jupiter în trigon cu Venus, are loc în sectorul muncii și a stilului de viață la locul de muncă și oferă șansa unui nou început. Dacă mergi la un nou loc de muncă, aceast aspect poate fi excelent pentru că te va ajuta să te adaptezi și să te simți ca acasă în noul mediu.

Dacă începi cu o nouă rutină, Venus poate fi la fel de folositor, permițându-ți să vizualizezi cum va fi pentru tine dacă poți menține acest nivel lucrativ. Mai mult, Mercur te ajută să îți aduni gândurile, nu trebuie decât să îți asculți intuiția. În cele din urmă, o idee ar putea părea foarte atrăgătoare undeva pe 10 – 11 mai, așa că testeaz-o mai întâi!

Citeşte continuarea pe Huff.ro.


Citește și:

Această fetiţă de 10 ani a murit de emoţie, coborând prima oară în viaţă pe un tobogan acvatic de 82 de metri

Ioan Burculeţ: Consecinţele Lunii Pline şi efectele planetei Marte în sectorul accidentărilor şi evenimentelor în masă!

Decizia luată de Benone Sinulescu care i-a întristat pe fani

Păpușa Ken a devenit… Barbie! Transformarea incredibilă a lui Rodrigo Alves! Imagini uluitoare!

Horoscop zilnic vineri, 25 septembrie 2020. Află ce zodie îşi schimbă locul de muncă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Alexandra de la Puterea Dragostei, acuzată că-şi neglijează fetiţa! "A spus că o să cheme Protecţia Copilului"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri