Această fetiţă de 10 ani a murit de emoţie, coborând prima oară în viaţă pe un tobogan acvatic de 82 de metri


O fetiţă, în vârstă de 10 ani, a murit de emoţie, atunci când a coborât prima oară în viaţă pe un tobogan acvatic de 82 de metri. Copila a fost filmată de sora ei mai mare cu câteva momente înainte să se avânte pe tobogan.

O fetiţă de de 10 ani din Michigan s-a stins din viaţă, după ce a coborât pe un tobogan acvatic. Se pare că aceasta avea o afecțiune ascunsă a inimii. Medicii susţin că fetița a murit din cauza emoţiilor. În timp ce era pe tobogan, inima ei a intrat într-un ritm anormal, care i-a provocat un stop cardiac.

Citeste si: Adina Buzatu NU merge la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Care este motivul pentru care a luat această decizie

London Eisenbeis a așteptat doi ani pentru a se da pe cel mai mare tobogan de apă din orășelul Frankenmuth din Michigan, iar asta i-a adus sfârşitul. 

Copila nu avea voie să se dea pe tobogan decât după ce ajungea la înălţimea de 120 de cm şi îşi dorea foarte mult să coboare pe vârtejul de apă. Toboganul are 81 de metri lungime şi o cădere în linie dreaptă de aproximativ 4 etaje, urmată de o buclă de 360 de grade. Coborârea durează 6,9 secunde. 

Mama fetiței, Tina, a povestit sfârșită de durere: "London s-a uitat la tatăl ei, a ridicat două degete în sus și a zâmbit, și-a dat drumul pe tobogan de unde a ieșit în stop cardiac."

London a fost dusă de urgență la spital, iar medicii au descoperit că avea o afecțiune rară a inimii. Sindromul QT lung, este o tulburare a ritmului cardiac care poate provoca palpitații ale inimii, leșin, înec sau moarte subită. 

Sursa: Observator.tv


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea Dragostei, momente de panică! Sora ei a ajuns la spital!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri