Horoscop Minerva Mai 2019. ŞAPTE zodii vor avea de furcă în luna lui Florar. Cine va avea parte de fericirea mult aşteptată


Cunoscutul astrolog Minerva a făcut previziunile pentru toata luna mai. Şapte zodii vor avea de furcă.


In articol:

Horoscop Minerva Mai 2019 Taur.

Venus este în Berbec, în Casa a 12-a, casă spirituală și se îndreaptă cu pași repezi spre domiciliu. Dacă dragostea nu era profundă înainte, s-ar putea să devină acum.

Urmările Lunii Noi din 5 mai, sugerează că poți rezolva orice problemă, mare sau mică, dar destul de stringentă și care poate să aducă complicații personale cu cineva care are grijă de tine.

Așteaptă să fii întrebat, abia apoi să oferă-ți ajutorul ca să te bucuri de asta. Mercur a început deja să corecteze erorile și greșelile din perioada de retrogradare iar complicațiile vor fi reduse la minim dacă nu chiar eliminate.

Mișcarea lui Venus prefigurează deja trigonul minor cu Lilith și cu Marte pe 15 mai. Viața devine mai romantică, iar romantismul devine mai idealist. Încântă-ți ochii cu frumusețea din jurul tău, dar protejează-ți inima. A început vara și Soarele este în semnul tău. Acest lucru te va ține cu picioarele pe pământ.

Citeste si: Ioan Burculeţ: Consecinţele Lunii Pline şi efectele planetei Marte în sectorul accidentărilor şi evenimentelor în masă!

Citeste si: Adina Buzatu NU merge la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Care este motivul pentru care a luat această decizie

Luna plină din 18 mai se pregăteșpte și ea să îți aducă tot confortul și plăcerea de care ai nevoie și care este aproape de casă. Oamenii pot fi foarte ocupați, dar este timpul pentru cadouri, gesturi delicate, care au loc între prieteni dar și pentru a face și a primi favoruri care fac acest sezon de iubit.

În timp ce s-ar putea să îmbrățișezi mai multe probleme, cu scopul de a face schimbări-cheie, viața socială strălucește și ea. S-ar putea să fie nevoie să echilibrezi viața interioară și cea exterioară dacă vei fi productiv în această lună.

Cu toate astea, acest lucru ar putea fi dificil după 20 mai când un eveniment social ce pare deosebit de promițător te îndepărtează de problemele presante.

Luna nouă s-a produs săptămâna trecută în Casa a 1, a personalității și poate aduceprobleme psihologice profunde ceea ce poate fi o oportunitate pentru un nou început. Chiar dacă ai doar intenția de a schimba lucrurile și asta ar putea fi suficient.

Dacă vrei să faci progrese concrete, este posibil să fii nevoit să renunți sau să rezolvi unele aspecte ale trecutului înainte de a te orienta către viitor. Iar Mercur poate pune capăt oricăror neînțelegeri. Pe de altă parte, sfârșitul lunii ar putea coincide cu o întâlnire interesantă cu cineva care pare învăluit într-o umbră de mister.

Când ai un lucru bun, vrei să îl păstrezi. Și cu toate acestea, apar probleme atunci când devi posesiv și începi să controlezi viața altora. Alegerile la întâmplare nu sunt stilul tău, dar sugerează o întâlnire în care vei încerca să-ți exerciți presiunea tipică asupra alte persoane și nu va funcționa, îți spun de pe acum.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Cât de multă cafea putem bea zilnic? Nutriționistul Gianluca Mech ne spune când ne poate afecta sănătatea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri