Horoscop Minerva IULIE 2019. Luna lui Cuptor e decisivă, ce zodii trec testul


Horoscop Minerva IULIE 2019. Luna lui Cuptor e decisivă, ce zodii trec testul

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Berbec

Stăpânul tău Marte intră în Leu pe 2 iulie, în Casa a 5-a a iubirii și a creativității, așa că în această lună te concentrezi asupra chestiunilor legate de dragoste, de securitate emoțională și financiară, de energia pe care o infuzizi tuturor acțiunilor tale.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna IULIE 2019. În Luna lui Cuptor, vom avea parte de o conjuncție rară! Trei zodii vor avea ZILE NEGRE! Ghinionul le va urmări - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Tot pe 2 iulie, Luna Nouă în Rac, în Casa a 4-a a familiei și Eclipsa totală de Soare, deschide ușa pentru noi informații legate de familie, în general, și de situații pe care le discuți cu ei. Poți avea ceea ce ai nevoie dar trebuie să știi că oamenii nu pot citi ce ai în minte. Aceasta va necesita o comunicare mai atentă cu cei dragi.

Pe 6 iulie, Mercur intră în retrogradare în Casa a 5 a, a iubirii, a copiilor, a creativității și a divertismentului, unde va sta până pe 1 august. Deci, ia vezi ce reglaje ai de făcut din punct de vedere sentimental, dar și soluțiile pe care le găsești, analizează-le cu atenție, undeva este o eroare și nu te grăbi să iei decizii. Indiferent de natura lor.

Până la mijlocul lunii, treci peste o piatră de hotar – poate fi vorba și despre o pasiune din copilărie sau înveți de ce trebuie să te eliberezi pentru a face progrese. Pe 16 iulie, Luna Plină și eclipsă parțială de Lună, în Capricorn, sugerează că te apropii de o răscruce de drumuri. Este nevoie de perspectivă, așa că negociază aranjamentele care să îți aducă libertatea dar și securitatea de care ai nevoie.

Pe 23 iulie, Soarele intră și el în Leu, accelerând un proces în care te simți mai confortabil. Cum Luna Nouă este conjunctă cu eclipsa totală de Soare, vei fi gata să lași trecutul în urmă și să trăiești mai profund în prezent, pe măsură ce îți creezi un viitor.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea de la Puterea dragostei, ipostază incendiară: „Mai vorbești cu Marius sau nu....”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri