Horoscop Minerva 6-12 mai 2019. Bani neașteptați pentru zodii! Vor avea o săptămână perfectă


Horoscop Minerva pentru săptămâna 6 – 12 mai 2019.


In articol:

Taur

Acum, spiritualitatea este importantă pentru tine. Este momentul ideal pentru a investi în educație. Banii pot fi legați în anumite tranzacții juridice, în curs. Gospodărește-i în timp ce aceste probleme sunt rezolvate.

horoscop minerva
În general, acesta este un moment de bun. Poți privi cu adevărat în interiorul tău și să evaluezi propriile forțe și neajunsuri. Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 TAUR. Aspecte îngrijorătoare, ai grijă la cei dragi.

Citeste si: O femeie era de serviciu la morgă în București când o pacientă moartă a început să-i vorbească. ''Dumneata cânți și pe mine mă lași să îngheț?''

Citeste si: Horoscop URANIA pentru perioada 4-10 mai 2019. Cele mai norocoase zodii. Parcă le-a pus Dumnezeu mâna în cap!

 

Gemeni

O întârziere sau chiar o pierdere iminentă poate provoca durere. Să privești înapoi la istoria personală, acum este de înțeles. Ia-ți timp pentru a-ți explora sentimentele.

Meditează cu încredere la cunoștințe spirituale. Visele oferă viziuni revigorante și semnificative. Evită achizițiile sau opțiunile riscante acum. Asigură-te că sănătatea este o prioritate. Banii pe care i-ai moștenit acum ar fi cel mai bine investiți pe achiziții pe termen lung. Totuși, un obstacol poate fi imposibil de depășit. Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 GEMENI. Ai nevoie de un restart, ceva de apasă

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri