Horoscop Minerva 6-12 mai 2019. Bani neașteptați pentru zodii! Vor avea o săptămână perfectă


Horoscop Minerva pentru săptămâna 6 – 12 mai 2019.

Pentru unele semne se întrevede posibilitatea avansării: Berbec, Taur, Leu, Balanță, Capricorn și Vărsător.Pentru alte semne schimbări de profesie: Gemeni, Fecioară, Scorpion, Vărsător.

horoscop minerva
Achiziții imobiliare, terenuri sau apartament – Taur, Capricorn, Vărsător, Pești.
Câștiguri financiare aproape toate zodiile, cu excepția semnelor Fecioară și Săgetător.
Posibile căsătorii sau stabilirea datei pentru căsătorie pentru Gemeni și Scorpioni

Citeste si: Horoscop URANIA pentru perioada 4-10 mai 2019. Cele mai norocoase zodii. Parcă le-a pus Dumnezeu mâna în cap!

Berbec

Este posibilă o schimbare a poziției profesionale, sub forma unei majorări sau a unei promovări. Bucură-te de recunoașterea tuturor lucrărilor recente. Cineva în poziție de autoritate a observat priceperea și dedicarea în profesie. Revizuirea sau o evaluare va fi favorabilă.

Fă-ți timp pentru supravegherea alimentației sau pentru distracția cu cei dragi, în special familia. Evaluează statutul relațiilor tale. Poate că este timpul să renunți la una care nu mai funcționează. Deși ar putea fi plină de regrete, renunțarea poate fi singura opțiune viabilă. Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 BERBEC. Reușești să preiei conducerea

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri