Horoscop URANIA pentru perioada 4-10 mai 2019. Cele mai norocoase zodii. Parcă le-a pus Dumnezeu mâna în cap!


Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 4-10 mai 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.


In articol:

Previziuni astrale zodia Berbec pentru perioada 4-10 mai 2019

Între 4, 5 și 6 mai dimineața, concentrare pe chestiunile bănești: demersuri, dialoguri, calculi, dar și evaluări ale situației financiare sau strict materiale în funcție de evenimentele care i-au luat prin surprindere. La începutul zilei de 5 mai (1.44,

ora de vară a României sau 4 mai, ora 22.04, Timp Universal) se va produce faza de Lună Nouă în Taur, care va introduce un accent special în plan salarial sau financiar ce le va influența și proiectele personale.

Citeste si: Cum au reacționat părinții lui Răzvan Ciobanu, atunci când au aflat de orientarea lui sexuală: „Mi-au spus: dacă aș fi știut că ești gay...”

În seara zilei de 6 mai, Mercur va intra în zodia Taurului și va traversa acest sector până pe 21 mai a.c., sporind șansa dialogurilor pe chestiuni concrete de câștig, investiții, vânzări, cumpărări, economii. Între 6 mai, după ora 6.40, și 8 mai, la prânz, schimburi de idei interesante, dar și conversații care pot aluneca în dispută. Context anevoios, presărat cu discrepanțe și neconcordanțe sau evenimente care pot modifica traseul, orarul, programul, scopul sau destinația deplasărilor în țară sau în străinătate. Participarea la concursuri și examene ar putea fi complicată din cauza condițiilor impuse de instituțiile care le organizează.


Dispute în forul interior între ceea ce știu, ceea ce cred și ceea ce trebuie să facă: impas la nivelul conștiinței. Între 8 mai, după ora 12.07, și după-amiaza zilei de 10 mai, nemulțumiri familiale și dificultăți domestice, presiuni socio-profesionale care îi rup de activitatea casnică curentă.
Problemă esențială pentru nativii maturi sau între 57 și 60 de ai care se confruntă cu o ipostază de viață personală și/sau publică esențială, deloc ușor de rezolvat, care poate fi consecința unei greșeli vechi de 14/15 sau 28/30 de ani. Din 10 mai, după ora 16.14, energie de cheltuit, dispoziție bună, chef de distracții, de sport, de mișcare, de activități care să le permită să-și valorifice un talent sau să compenseze plictisul cotidian.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Oana Hanganu pentru luna mai 2019. Află cine primește bani, cine are noroc în dragoste

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Dj Adam Sky a murit în timpul unei vacanțe în Bali încercând să salveze o femeie

O femeie însărcinată visa în fiecare noapte oameni morți. În timpul operației de cezariană, medicii au rămas stană de piatră: "Dumnezeule, trebuie să filmez asta"!

Horoscop zilnic, vineri 25 iunie 2021. Află ce zodie face planuri de vacanță!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce fel de ulei e-palosanto să folosim pentru relaxare și somn ?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri