Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 octombrie-2 noiembrie 2019! Majoritatea zodiilor suferă mult! Trei, în special, au parte de zile de coşmar....


Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 octombrie-2 noiembrie 2019! Majoritatea zodiilor suferă mult!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 octombrie-2 noiembrie 2019, zodia Capricorn- După Eclipsa din luna iulie (Rac), urmează a doua eclipsă importantă din an: Eclipsa Inelară de Soare, chiar în zodia voastră, cu Axa Timpului vostru karmic. Nu e vorba de timpul terestru, ci este o chestiune mult mai complexă (o văd individual pe astrograma karmică personală). Cum există cuadratură cu conjuncția Marte-Lună din Balanță și Kiron Retrograd din Berbec vor fi mulți nativi afectați.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 octombrie-2 noiembrie 2019, zodia Vărsător

Vărsător- Nu mă mir că un Vărsător pus pe fapte (L. Pleșoianu) nu a reușit să adune semnăturile pentru a deveni Președintele Țării. Nu a știut să se organizeze și să le adune. Și 6-7 oameni dacă punea cu măsuțe în stradă, în fiecare sector în București, în puncte cheie, le și aduna rapid. Mai putea să facă o nouă lansare de carte și lumea venea și semna. Sunt Expert în Marketing Politic și nici nu m-a consultat.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 octombrie-2 noiembrie 2019, zodia Peşti

Pești- O perioadă marcată de cutremure, inclusiv existențiale, care vă pot lua prin surprindere (dragoste, carieră, sănătate, etc). Știți ce șocuri poate provoca Eclipsa Inelară din 25-26 Decembrie exact de Sărbători? Opoziția conjuncției Luna-Marte din Balanță cu Kiron Retrograd din Berbec și Axa din Capricorn și Rac va afecta toate zodiile, căci toți avem înscrise sectoare existențiale importante.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri