Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 2 - 8 februarie. Luna iubirii debutează cu probleme în plan amoros pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 2 - 8 februarie. Luna iubirii debutează cu probleme în plan amoros pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Rac- Eclipsa de Lună vă vizează în mod direct. Inclusiv pe cei care au Ascendentul în această zodie sau Nodurile Karmice. Karma poate indica relațiile nefaste sentimentale(risc de ruptură), dar și relațiile care se pot lega acum. Doar analiza karmică poate spune ce relații rezistă și care sunt relațiile care pot avea probleme pe viitor. Atenție la sănătate, că sunt aspecte care vă pot da peste cap organismul.

Citeste si: Horoscop FEBRUARIE 2019 Cristina Demetrescu! Luna IUBIRII aduce probleme zodiilor

Leu- Conjuncția Marte(domiciliu) cu Norocul Divin dintr-o zodie de foc este pe bun augur pentru latura spirituală. Nu la fel de bună este opoziția pe care Soarele natal o face cu Lilith din Vărsător- risc de adulter, de trădare în dragoste. Relații care s-au constituit anul trecut pe conjuncția lui Lilith cu Karma Negativă își pot da obștescul  sfârșit!Sunt și relații în spirit care funcționează ca la carte.Parol, nu mint

Fecioara- Cuadratura Soarelui natal cu planetele din Săgetător și opoziția cu planetele din Pești(Neptun și Kiron) vă atenționează asupra credinței care trebuie să vă guverneze viața. Nu toți nativii și nativele acestei zodii sunt cu o moralitate exemplară. Este Zodia Fecioarei Maria, de aceea frumusețea constă în abținere/ abstinență, atragerea unui sortit bun. Independența vă motivează să evoluați bine.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Cum se fac clătitele japoneze? Ingredientul secret de care ai nevoie se află în orice cămară!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri