Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 2 - 8 februarie. Luna iubirii debutează cu probleme în plan amoros pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 2 - 8 februarie. Luna iubirii debutează cu probleme în plan amoros pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Berbec- Efectele Eclipsei din 21 ianuarie se simt încă. Unii Berbeci pot fi afectați nu doar de Eclipsă, ci și de cuadraturile pe care conjuncția Venus-Jupiter o face cu Neptun și Kiron- pe viața sentimentală sau în carieră. Așa arată horoscopul general, nu cel personal. Pentru alții, funcționează bine conjuncția Marte cu Norocul Divin din constelația lor cu Jupiter în rezonanță cu Venus, pe zodii de foc.

Citeste si: HOROSCOP. Zodiile care au noroc uriaş în următorii 5 ani. Dragoste, bani, sanatate, nimic nu le lipseste

Taur- Astrograma generală perioadei nu este identică cu astrograma personală. Pe astrograma generală se văd unele schimbări la locul de muncă sau legate de locul de muncă. Eclipsa care a fost în 21 ianuarie vă poate arăta o direcție nouă de destin, nu de soartă. Unii se pot certa în dragoste pe un astfel de aspect, dacă au destinați(destinate) în viața lor și nu sortiți/e. Atenție la sănătate și la ce mâncați!

Gemeni- Va trebui să conștientizați faptul că opoziția pe care o face Soarele natal(horoscopul general) cu Jupiter aflat în rezonanță cu Venus vă poate bulversa emoțional. Unde? Pe parteneriate lucrative și amoroase. Unii nativi sunt susținuți la examene(intuiția), alții nu pot fi dacă nu știu nimic. Unii nativi ai zodiei sunt inteligenți, alții sunt destul de superficiali. Studiul personal este foarte important.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri