Horoscop Oana Hanganu: Schimbările Karmice până în 2020, în funcție de zodie


Horoscop Oana Hanganu: Ce schimbări Karmice te așteaptă până în 2020, în funcție de zodie.


In articol:

Află ce lecții ai de învățat și ce provocări îți dau viața peste cap, dar și recompense îți pregătește Destinul! Toate acestea sunt aduse de ”Lordul Karmei”, Saturn, aflat în zodia Capricorn până în anul 2020.

După câteva luni de ”mișcare retrogradă”, Saturn revine la mersul direct în zodia Capricorn, unde va rămâne până în anul 2020.
În tot acest timp, Saturn va acționa împreună cu Planeta Transformării, Pluton, aflată în același semn zodiacal.

Saturn provoacă sau favorizează schimbări greu de anticipat, care cer timp, răbdare, perseverență și responsabilitate, sacrificii sau renunțări.

Dar lecția de viață dată de Saturn nu poate fi evitată. Cine o învață, este recompensat de Destin. Cine nu, plătește.

Citeste si: HOROSCOP. Ce defecte au bărbații în funcție de zodie. Scorpionii vor să își domine partenerele, Leii sunt aroganți

Iată ce schimbări karmice le așteaptă pe zodii:

BERBEC

Berbecii se vor îndrepta spre adevărata vocație și s-ar putea ca această schimbare să vină în urma unor mari provocări. E posibil ca la început, provocările să li se pară greu de depășit sau mari nedreptăți. Dar ele se vor dovedi a fi adevărate oportunități.

Unii nativi Berbec vor primi noi responsabilități la actualul loc de muncă sau vor fi desemnați să coordoneze echipe sau proiecte pentru care nu se vor simți foarte bine pregătiți sau pe care le vor considera drept o adevărată corvoadă. Dar se vor descurca.

Alți nativi vor avea de depășit tot felul de șicane, nedreptăți sau întârzieri în primirea unor recompense meritate. Toate aceste obstacole îi vor determina pe mulți dintre ei să renunțe la statutul de angajat și să înceapă afaceri pe cont propriu.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri