Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 10-16 martie. Urmează o perioadă de purificare şi penitenţă - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Mariana Cojocaru a spus care vor fi previziunile pentru săptămâna 10-16 martie. Urmează o perioadă de purificare şi penitenţă.


In articol:

Balanța

Cuadratura cu Axa de Destin vă poate pune în tot felul de situații delicate(dragoste, carieră, sănătate, etc). Momentul actual vrea să rezolvați tot felul de dileme care nu vă dau pace. Doar horoscopul personal vă ajută să descifrați adevăratele mistere personale și existențiale. Unele relații se pot cutremura, altele pot fi încercate de Lilith(planeta secretelor). Multe secrete pot ieși la lumină acum.

Citeste si: George Chirilă, bărbatul cu două neveste, mărturisiri din dormitor. Cum face sex cu cele doua soţii surori


Scorpion

Deja se adeveresc multe din previziunile făcute de mine la început de an, ce țin de aspectul 2 Malefic Kisses între Scorpion și Săgetător ( Viorica Dăncilă- Săgetător, Paula Rusu-Săgetător-atac dur la Liviu Dragnea- Scorpion și sunt multe alte exemple). Aspectul acesta cred că va domina întregul an. Oricum sunt persoane care au Ascendentul sau mai multe planete în aceste semne zodiacale.


Săgetător

Mercur Retrograd amplifică ceea ce am scris la Scorpion, deci combinația Săgetător-Scorpion este una malefică pe viață. Nici nu se știa până în acest an de acest aspect astral 2 Kisses(sursă NASA). Vă dați seama ce relații de iubire sau de căsătorie au generat sau generează la cei care nu cred în horoscop?! Toate vor duce la separare, ură sau divorț. Nu sexul să decidă în locul vostru…

 


Citește și:

George Chirilă, bărbatul cu două neveste, mărturisiri din dormitor. Cum face sex cu cele doua soţii surori

Ce simte o persoană atunci când intră în stop cardio-respirator

Reţetă regală de 8 martie: Somon cu sos de mango şi rodii

Rugăciunea de dimineaţă a părintelui Arsenie Boca! Îţi luminează ziua şi alungă gândurile negative!

Sfatul zilei de astăzi, joi 1 octombrie 2020. Norocul bate la ușa Scorpionilor

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 1 Octombrie 2020. Află ce zodie trebuie să acorde o atenţie deosebită sănătăţii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri