Horoscop Mariana Cojocaru pentru a doua jumătate a lunii IANUARIE 2019. Vărsătorii au NOROC DIVIN, perioadă sumbră pentru Peşti


Mariana Cojocaru a făcut predicţiile pentru luna ianuarie 2019.


In articol:

Balanța

Horoscopul general al perioadei următoare nu trebuie confundat cu astrograma personală, cea care vă arată cu adevărat direcția de mers către viitor. Venus, patroana voastră astrală anunță posibile mici câștiguri pentru unele și unii nativi, iar pentru alții, din cauza cuadraturii cu Lilith marchează bani cheltuiți pe plăceri carnale, bani aruncați în vânt, risipiți, pierduți. Vă înoiți, că-s reduceri.

Citeste si: HOROSCOP 2019, cu Mihai Voropchievici. Racii vor avea un an cu adevărat fabulos. Vărsătorii vor câștiga foarte mulți bani

Scorpion

Unii nativi de tip superior taxează greșelile și minciunile, alții(spirite inferioare) pătimesc pentru păcatele lor. De ce? Cuadratura lui Venus cu Lilith indică slăbiciunile care-I guvernează pe cei din urmă și problemele de caracter(agresivitatea verbală, mentală și fizică). Sunt taxați direct, fără ocolișuri de cei din breaslă din cauza combinațiilor macchiavelice, afective din viețile lor.


Săgetător

Zodie triplă- om, animal și armă. De accea schizotimicii zodiei sunt slabi la trup, subțirei la minte, neevoluați spiritual. Ciclotimicii sunt bânzi și au mintea brici( vezi Premierul Churchill) și sunt foarte rari. Rămân în istoria pozitivă a omenirii. Schizotimicii nu sunt doar de Cascadorii Râsului, ci scriu pagini negre în istoria uneltirilor ieftine,deoarece se combină cu parteneri incompatibili(mariaj).


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Elena Ionescu a câștigat Survivor România! Publicul a decis prin vot

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri