Horoscop Mariana Cojocaru pentru a doua jumătate a lunii IANUARIE 2019. Vărsătorii au NOROC DIVIN, perioadă sumbră pentru Peşti


Mariana Cojocaru a făcut predicţiile pentru luna ianuarie 2019.


In articol:

Rac

Un an destul de dificil, în care unii pot divorța și alții pot avea probleme de sănătate. Doar norocoșii pot avea parte de surprise plăcute. Atenție mare la pierderile de bani, la problemele care pot apărea pentru cei care au credite! Cei care se separă sau divorțează să fie atenți la împărțirea banilor și bunurilor(inclusiv moșteniri). Este un an în care unii Raci pot avea cumpene sau pot dispărea fizic.

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Previziuni generale pentru anul 2019. Unii trec printr-un test de fidelitate, alţii se îndrăgostesc, iar asta le dă peste cap viaţa

Leu

Un an cu transformări existențiale, în care unii nativi ai zodiei pot schimba locul de muncă și/sau colegii. E delicat pentru sănătate și pentru Leii care sunt invidioși sau invidiați. Posibile bârfe pe la colțuri. Alinierea de planete din Capricorn(Soare, Saturn, Pluton și Luna Albă) și Dharma(Karma Pozitivă) reprezintă dovezi indubitabile a faptului că schimbările sunt inevitabile. Atenție!


Fecioara

Stellium-ul de planete din Capricorn cu Karma Negativă are o încărcătură și o însemnătate foarte puternice. Pentru că sunteți semn zodiacal dublu, trebuie să conștientizați schimbările de destin și de macaz care vă vizează. Unde? În plan sentimental, în zona creativității și a intuiției. Prietenii au un rol important pentru voi și trebuie apreciați și respectați la adevărata lor valoare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Nelu Tătaru, mesaj îngrijorător după recordul de infectări cu Covid-19: „Sperăm să nu ajungem în scenariul Italiei”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri