Horoscop Mariana Cojocaru pentru 30 martie - 5 aprilie. Va fi o săptămână de COŞMAR pentru patru zodii! Tensiuni în cupluri şi risc de concedieri - previziuni complete pentru kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 30 martie - 5 aprilie. Va fi o săptămână de COŞMAR pentru patru zodii! Tensiuni în cupluri şi risc de concedieri - previziuni complete pentru kfetele.ro.


In articol:

Mariana Cojocaru, horoscop APRILIE 2019!

Rac- Vă spuneam de Karma prostă pe care a venit Andreea Bălan și riscul de moarte de la naștere. Nu mă mir că am văzut știrea cu o nouă operație,o nouă intervenție. Cauza problemelor ei karmice este foarte adâncă și nu am cum să o dezbat aici. Marte în Gemeni potențează efectele karmei din Rac-Capricorn de la ora aceasta, datorită cvintilului pe care-l face cu Axa Dragonului. Destin șubred.

horoscop

Leu- În zodia opusă este tandemul Lună Albă-Lună Neagră. Cuadratura celor două Luni cu Marte din Taur este dificilă pentru viața vostră personală și sănătate. Unii schimbă locul de muncă, alții se mulțumesc cu mult prea puțin. Mercur și-a reluat mersul direct în Pești și atenționează pe cei care au credite că trebuiau să își ia o pătură pe măsura lor. Sfat: Așa arată horoscopul acestei perioade, nu cel personal.

Citeste si: Horoscop VENUS ÎN PEŞTI 26 martie – 20 aprilie 2019. Iarăşi se schimbă macazul în relaţii şi amor! Ce aduce pentru zodia ta?

Citeste si: Horoscop Urania pentru toată săptămâna. Zodiile care vor plăti pentru greșelile din trecut! Viața acestor nativi se va schimba la 180 de grade

Citeste si: Vibraţiile săptămânii cu Ioan Burculeţ! Perioada 25 - 31 martie vine cu zile dificile pe toate planurile

Fecioara- Revenirea lui Mercur la sentimente mai bune poate fi amăgitoare pentru mulți dintre voi. De ce? Pentru simplul fapt că Mercur din Pești va face aspect de cuadratură, adică complet nefast cu Marte din Gemeni. Analiza karmică face distincția între spiritele superioare și cele inferioare ale zodiei( doar sunteți zodie dublă). Sănătatea va fi în pioneze cu Luna Neagră și cea Albă în sector sănătate.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri