Horoscop Mariana Cojocaru pentru 25 noiembrie - 1 decembrie. Va fi o săptămână de COŞMAR pentru patru zodii! Tensiuni în cupluri şi risc de concedieri - previziuni complete pentru kfetele.ro


Balanţa- Venus a revenit la sentimente mai bune, dar este în rezonanţă cu Mercur Retrograd în aspect tensionat şi disonant cu Marte. Posibile discuţii în contradictoriu. Revin prieteni şi parteneri din trecut. Revederi de suflet cu rude de gradul unu şi doi şi vecini. Lucraţi bine doar cu cei cu care vă potriviţi şi aveţi obiective comune. Iubirea adevărată vă dă echilibru şi aripi...să puteţi zbura liber.

 

Scorpion- Atenţie ce şi cât cheltuiţi! Mercur Retrograd în cuadratură cu Marte vă vrea cumpătaţi şi chibzuiţi. Cred că v-aţi umplut cămara şi congelatoarele cu murături, legume de peste vară şi cărniţă, inclusiv de la ţară. Unii investesc în sănătate. Hrana sănătoasă e cea pe care o pregătiţi cu mânuţele voastre. Evitaţi produsele procesate cu E-uri! Ceaiurile sănătoase pot înlocui sucurile de peste vară.

 

Săgetător- Mercur Retrograd este exact în constelaţia voastră în aspect complet disonant cu Marte. Posibile certuri de la bani! O perioadă în care comunicarea nu este bună. Atenţie dacă vreţi să achiziţionaţi bilete de sărbători, că puteţi lua ţeapă! Sunt multe firme de turism care vă pot lua banii şi să ajungeţi în locuri care să nu fie pe măsura aşteptărilor voastre. Puteţi rătăci cheile şi actele şi să regretaţi rău.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Boala "rusinoasa" care afectează jumătate din populaţia planetei. În România este un tabu, dar consecinţele ei sunt grave

David Pușcaș are o nouă mamă adoptivă. Luminița Anghel nu mai vrea să audă de el, iar o altă vedetă i-a luat locul!

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Cele mai infidele 6 zodii. Fereşte-te de ei! Îţi vor frânge inima

Horoscop COMPLET săptămâna 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Carieră, dragoste, sănătate, bani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Culiţă Sterp, cadou de 100.000 de euro pentru Daniela
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri