Horoscop Mariana Cojocaru pentru 25 noiembrie - 1 decembrie. Va fi o săptămână de COŞMAR pentru patru zodii! Tensiuni în cupluri şi risc de concedieri - previziuni complete pentru kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 25 noiembrie- 1 decembrie. Va fi o săptămână de COŞMAR pentru patru zodii! Tensiuni în cupluri şi risc de concedieri- previziuni complete pentru kfetele.ro.

 

 

Berbec- Marte, patronul vostru astral, a părăsit Zodia Vărsătorului şi a intrat în Constelaţia Peştilor.  Atenţie mare la sănătate şi la disputele de la locul de muncă. Pot duce la concedieri. Afecţiunile în stare latentă se pot croniciza. Cu Mercur Retrograd în Săgetător e risc crescut de accidente la drum lung şi greu. E benefic discuţiilor cu discipoli şi cu astrolog. Harta natală karmică e cea care vă luminează.

 

Taur- Astrograma personală spune exact ce aveţi de făcut la schimbările karmice care se produc pe timp scurt şi mediu. Marte din Peşti vă poate afecta relaţia cu un prieten sau prietenă, iar Mercur Retrograd vă poate deschide ochii asupra celor care vă merită sau vă regretă.

Afecteză zona financiară din horoscopul al analizei acesteia generale. Sunt oameni care câştigă prea mult şi alţii care abia se descurcă.

 

Gemeni- Mercur Retrograd din Săgetător este în cuadratură cu Marte din Peşti. Cum Mercur este patronul vostru astral e trimis în corzi de boxeurul Marte. Acest lucru înseamnă tensiuni. Nu vă riscaţi aiurea în discuţii inutile, că puteţi gafa. Săptămâna debutează cu Luna Albă în Gemeni, de aceea e bine să aveţi grijă de luni de voi şi de sănătate.

Păşiţi cu dreptul chiar din prima zi a săptămânii,că-i bai!

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Boala "rusinoasa" care afectează jumătate din populaţia planetei. În România este un tabu, dar consecinţele ei sunt grave

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Cele mai infidele 6 zodii. Fereşte-te de ei! Îţi vor frânge inima

Horoscop COMPLET săptămâna 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Carieră, dragoste, sănătate, bani

Horoscop 23 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii ar trebui să îşi ajusteze onorariile, Capricornii schimbă destinul profesional

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Culiță Sterp, un nou incident pe autostradă: ,,Vai de capul meu”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri