Horoscop Mariana Cojocaru 29 decembrie 2019 - 4 ianuarie 2020


Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.

Săgetător- Sper că ați parcurs acest horoscop și pe cele de le scriu pentru kfetele.ro. Credeam că aspectul 2Malefic Kisses va înceta în perioada următoare. Dar, din păcate, realitatea mi-a dovedit că nu. Nu pot să vă dau exemple și, oricum, fiecare are astrograma lui. Cei care greșesc vor plăti pentru lipsa de cunoaștere. Pe harta voastră natală văd unde este colacul de salvare:carieră, etc.

Capricorn- O săptămâna pe care eu v-o doresc bună, că nu mă interesează să fiu (dez)astrolog. Dar adevărul trebuie spus, că-i foarte important. Menirea mea nu este de om care să gâdil sau să periez. Planetele nu le așez eu pe cer, iar Universul lucrează. Cum Karma Negativă este în Constelația Voastră și e conjunctă cu Soarele, influențează mai toate sectoarele astro-existențiale. Soluțiile-s individuale. 

Citeste si: Eclipse 2020. Ce schimbări uriașe vor aduce în viața ta

Peștii, în centrul atenției săptămâna următoare

Vărsător- Cum Luna este conjunctă cu Soarele la debut de săptămâna, e bine să știți că nu-mi place să mint și nici să vă mint. Nici Vărsătorii din lotul superior nu fac așa ceva. Când apăream prima dată pe ecran pe holurile televiziunii era pe monitoare Shakira cu WHENEVER, WHEREVER (Vărsător). Sunt spirite inferioare în zodia aceasta care mint și fac rău intenționat. Hagi este un alt exemplu pozitiv...

Pești- Cum Lilith din zodia voastră face cuadratură cu  Mercur, Soarele și Karma Negativă se cerne sita cu cei care sunt fățarnici, lingușitori și cei care sunt cu adevărat oameni dintr-o bucată. Cum aspectele sunt de ordin karmic și e plin de trădări(loc de muncă, sănătate, dragoste, copii, carieră/loc de muncă,orientarea pe viitor, etc), trebuie să vă studiez astrograma karmică personală sau de familie.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscopul saptamanii

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020. Risc uriaș de accidente, dragostea este într-o oală de presiune

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri