Horoscop 27 decembrie. Cea mai norocoasă zi din an


Horoscop 27 decembrie. Cea mai norocoasă zi din an

Ce anunță astrologii pentru fiecare zodie în parte.

Visurile tale sunt foarte la îndemână astăzi și îți e foarte ușor să îți îndeplinești din dorințe. Toate speranțele, dorințele și țelurile tale se pot manifesta chiar astăzi pentru că un rar eveniment celest are loc pe 27 Decembrie, o zi denumită de astrologi și „ziua miracolelor”. Jupiter, planeta norocului și a averii, va avea o întâlnire cu Soarele și îi va mări puterea și strălucirea.

Nu numai că va fi un moment perfect pentru noi începuturi, dar relațiile și proiectele deja existente se vor bucura de reușite substanțiale și indiferent de zodia

ta, optimismul și fericirea vor dăinui asupra acțiunilor tale. Lucrurile pe care le începi acum, vor avea un final reușit așa că e important să îți prioritizezi acțiunile.

 

BERBEC: Astăzi va fi o zi triumfătoare pentru cariera și țelurile tale. Nu numai că vei auzi vești bucurătoare în ceea ce privește planurile tale, dar ai putea, de asemenea, să începi un nou proiect care să te propulseze pe scara ierarhică.

Folosește această energie cu cap și cine știe cum poți crește pe scara socială!

Citeste si: Eclipse 2020. Ce schimbări uriașe vor aduce în viața ta

Citeste si: Horoscop 2020. Zodiile care au ghinion uriaș la bani

TAUR: Este momentul să încerci ceva nou. Zonele în care ești extrem de norocos se rezumă, în principiu, la a-ți părăsi bula ta de confort și la a te extinde în noi zone. Fie că e vorba despre științe exacte, media, publicitate sau spiritualitate, poți lucra și îți poți întări punctele forte.

GEMENI: Stai la pândă pentru a prinde noroc în parteneriate. Dacă aștepți susșinere dintr-o sursă exterioară, o bursă, un împrumut sau pur și simplu un pic de ajutor pentru a pune pe picioare un nou proiect, ai putea primi ceea ce îți dorești. Stelele sunt de partea câștigului tău și îți promitem că și banii se apropie ușor ușor.

RAC: Toate relațiile tale sunt pe val și îți poți îmbunătăți absolut toate interacțiunile interumane. Dacă deja te afli într-o relație serioasă, este momentul să vă faceți planuri împreună și să vă gândiți pe termen lung, iar relația dintre voi doi se va bucura de o perioadă din ce în ce mai bună. Dacă ești în căutarea sufletului tău pereche, e timpul să ieși în lume și cine știe cum îl găsești „din greșeală” pe Făt Frumos.

LEU: Munca și sănătatea sunt de partea ta, așa că dacă încerci să îmbunătățești oricare din aceste zone, ar cam fi cazul să acționezi. Poate că e cazul să vorbești cu șeful tău pentru o mărire, să începi o nouă rutină facială sau să mergi la un terapeut care să te ajute să îți gestionezi sentimentele. Vei fi plăcut surprinsă de nivelul ridicat de productivitate și viitoarea reușită!

FECIOARĂ: Viața ta e pe cale să se transforme într-un film de dragoste! Planifică ceva măreț pentru tine și Harap-Alb-ul tău, iar dacă ești singură, e ideal să ieși la întâlniri- 100% se va lega ceva si vei da de-un prinț (chiar dacă nu va veni pe-un cal alb). De asemenea, dacă ești genul artistic, poate ai vrea să începi un proiect care te inspiră (pentru că, da, în această perioadă, tot ce înseamnă artistic e la superlativ).

BALANȚĂ: Dacă încerci să contribui la o relație mai bună între tine și familie, e momentul să acționezi în consecință. Toate elementele ce au legătură cu casa sau cu planul familial sunt foarte maleabile în această zi magică, motiv pentru care poate ar fi bine să inviți pe toată lumea la masă cu oczia sărbătorilor. Dacă încerci să te muți, vei găsi casa ideală așa că pune-te pe căutat.

SCORPION: Totul este centretat în jurul unui element-cheie: comunicarea. Chiar dacă scrisă sau rostită, poate e momentul să trimiți un e-mail important sau să lansezi o campanie pe social-media pentru a începe să-ți clădești imaginea/brand-ul. Indiferent de situație, vorbele tale sunt pline de relevanță și importanță, așa că folosește-te de ele cu  înțelepciune.

SĂCEGĂTOR: Gândirea ta gravitează către bani și ăsta e un lucru foarte bun pentru că s-ar putea să te trezești cu un transfer bancar sau cu o mărire de salariu. De asemenea, este un moment excelent pentru a-ți căuta un nou loc de muncă/ pentru a cere o mărire și a-ți suplimenta câștigurile.

CAPRICORN: Vești bune! Tu ești cea mai norocoasă din tot zodiacul! Folosește această putere pentru a muta munții din loc și a-i duce către scopurile și dorințele tale. Fă o listă cu toate lucrurile pe care vrei să le obții în deceniul următor și locul în care inteționezi să te îndrepți, fie că e vorba despre carieră sau viața personală. Apoi, după ce le-ai categorisit pe toate, începe să clădești și să le obții prin acțiuni mici și determinate.

VĂRSĂTOR: Vindecarea este favorabilă în perioada imediat următoare, așa că e momentul să renunți la toată încărcătura emoțională pe care o tot cari cu tine și să începi să-ți cureți sufletul de tot ce înseamnă negativ. E o zi mistică în care îți e ușor să privești retrospectiv și să înțelegi ce ai nevoie- renunță la toate obiceiurile toxice!

PEȘTI: Concentrează-te asupra celor mai importanți oameni din viața ta. Mergi cu ei la un eveniment sau pur și simplu relaxa-ți-vă la un pahar de vorbă. De asemenea, când privești către viitorul deceniu, începe să contruiești o imagine de ansamblu în ceea ce privește viața ta, iar dacă vei începe să construiești acum, vei vedea cum, cu timpul, dorințele tale încep să se materializeze.


Abonează-te pe

Citește și:

Eclipse 2020. Ce schimbări uriașe vor aduce în viața ta

Anunț BOMBĂ! Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie care le va schimba viața

Horoscop 2020. Zodiile care au ghinion uriaș la bani

RECOMANDARE: Cură de slăbire cu pufuleți

RECOMANDARE: cură de slăbire cu zeama de varză

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este NAOMI Hedman, iubita lui Florin Ristei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop zilnic
Parteneri