Horoscop Mariana Cojocaru 19 - 25 ianuarie 2020. Afecțiuni karmice greu de suportat, lucrurile scapă de sub control


Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.


In articol:

Săgetător- Se întrevede la orizont o perioadă plină de provocări și încercări karmice. De ce? Intrăm în Anul Sobolanului de Metal pe 25 ianuarie și, cum echivalentul zodiei chinezești pentru voi este Șobolanul, este important să fiți cu mare băgare de seamă. Sunteți marcați într-o manieră diferită față de celelalte zodii, din cauza faptului că Coada și Capul Dragonului vor fi în Săgetător-Gemeni.

Citeste si: Zodiile care își spun adio până la finalul lunii ianuarie

Horoscop Mariana Cojocaru

Capricorn- Sau Bivolul din zodiacul Chinezesc vă dau două rânduri de coarne. Greu de dus pentru cei mai mulți. De ce? Șobolanul din acest an vă poate ataca la picioare, să vă provoace răni greu de vindecat(sănătate, parteneriate, căsătorie sau relații sentimentale, relația cu cei mici, adică copiii sau nepoții din dotare, carieră, etc). Cum rezolvările le văd individual, nu mă hazardez să dau unele prea generale.

Nativii zodiei Pești se pot aștepta la trădări

Vărsător- Echivalentul este Tigrul, că adoră apa( apa providențială din ulciorul Vărsătorului). Cum metalul din acest An Nou Chinezesc al Șobolanului poate fi corodat de apă, topit de foc, îngropat în pământ sau poate șlefui lemnul (5 elemente chinezești) va fi o perioadă plină de încercări și neprevăzut  pentru a găsi ieșirea din acest labiribt existențial. O busolă bună ca să vă orientez corect este harta natală

Pești- Pisica sau Iepurele vă dau coordonatele imediat dupa 25 ianuarie, când în acest an e debutul Anului Nou chinezesc. În alți ani este o altă dată sau chiar lună. La debut de an Lilith este în Pești, deci anul se anunță dificil și nu ușor. Posibile trădări(amor, viața socio-profesională), probleme cu justiția sau de sănătate (a voastră sau a unui membru din familie).Dacă ați citit la celelalte zodii veți înțelege!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri