Horoscop Mariana Cojocaru 19 - 25 ianuarie 2020. Afecțiuni karmice greu de suportat, lucrurile scapă de sub control


Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.

Leu- Posibile controale sau chestiuni care țin de dușmanii vizibili sau invizibili. Dușmanii invizibili pot ține și de sănătate (afecțini karmice greu de diagnosticat și a căror explicație o văd pe astrograma voastră karmică). Dacă ați citit ce am scris și la celelalte zodii, o să vă spun că echivalentul vostru în zodiacul chinezesc este Maimuța. Atenție că nu este compatibilă cu Șobolanul, ce vă poate crea greutăți.

Fecioara- Echivalentul la voi este Cocoșul, dacă ați citit acest horoscop, așa cum la Gemeni este Calul și la Rac este Oaia sau Capra. Cum intrăm în Anul Șobolanului de Metal, iar șobolanul este renumit pentru viclenia lui e bine să știți că vă poate da peste cap destinul și planurile. Niciun animal și nici-un om nu-l suportă, că e purtător de boli, vă poate aduce mizerie, provoacă stricăciuni, dosește mâncarea.

Citeste si: Zodiile care își vor găsi sufletul pereche în anul 2020! E anul lor!

Horoscop Mariana Cojocaru

Balanța- O perioadă plină de întrebări, nu doar de planuri. Cum raportez zodia voastră și la Câinele zodiacal chinezesc vă spun că este nevoie de diplomație(vezi Președintele Putin, nativ al acestei zodii la întâlnirea cu Cancelarul Germaniei pentru conflictul din Iran). Cei care iubesc animalele și nu le fac rău vor avea un an bun, ceilalți unul catastrofal. Soluțiile de evoluție corectă văd pe harta vostră natală.

Nativii zodiei Scorpion au nevoie de purificare spirituală

Scorpion- Mistreț sau Porc în zodiacul chinesesc, veți face în așa fel încât să găsiți soluții de purificare spirituală pentru o evoluție corectă. Cum Saturn și Pluton  sunt în Capricorn cu Karma vă va fi greu, fără să vă coordonez pentru a înțelege și ieși la lumină. Purificarea spirituală este în relație direct cu sănătatea fizică și trupească, moralitatea de tip creștin, cariera, atmosfera în familie( tensiuni).

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Damian Drăghici, gest impresionant. A susținut un concert de la balcon

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri