HOROSCOP FEBRUARIE. Bani, cariera, dragoste, sanatate pentru fiecare zodie


Energia de fond a lunii februarie rămâne una agitată, ca urmare a eclipsei de pe 21 ianuarie, dar şi din cauza cvadraturii în formă de T, între Uranus, Pluton şi Nodul Nord.

TAUR
Punguţa cu mulţi bani

HOROSCOP FEBRUARIE.În prima parte a lunii se pot în­tru­ni condiţiile care să îi dez­vă­luie pe unii dintre duşmanii dvs. Ba puteţi obţine şi foloase, în sensul că expu­ne­rea acestora vă atrage din nou în­cre­derea unor persoane care s-au lăsat influenţate de intrigi. Dar din 15, când Marte intră în semnul dvs., puteţi să vă pierdeţi din răbdare şi să fiţi cam duri cu cei ce vă enervează. Acest lu­cru vă e de folos doar în ultimele zile ale lu­nii, când e cazul să corectaţi anu­mite situaţii în care v-aţi tot ocupat de unii prieteni, care nu ştiu decât să vă ceară servicii.

Citeste si: Ești născută între două zodii? Află care sunt trăsăturile celor născuți pe cuspidă

Citeste si: Produsele din comert care au dus la decesul a 9 persoane! Cum se manifesta listerioza si cat de periculoasa este pentru gravide

BANI: La capitolul afaceri, vă pu­teţi aştepta la evoluţii de-a dreptul spectaculoase, mai ales până pe 3. Se ivesc multe ocazii, dar e esen­ţial să ştiţi ce să alegeţi, căci e impo­sibil să vă reuşească toate.

CARIERĂ: Nici nu ştiţi în ce mă­sură mişcările de culise afectează devenirea dvs. profesională. De aceea e bine să păstraţi discreţia cu privire la viaţa dvs. personală, faţă de cei ce se pretind prieteni.

DRAGOSTE: Studenţii şi cei care întreprind drumuri lungi au şanse bune să întâlnească o fiinţă plăcută, cu care se poate închega o relaţie pe termen lung.

SĂNĂTATE: Întreaga zonă a ca­pului este sensibi­lă, în special după data de 7. Vizaţi sunt în pri­mul rând ochii. Verificaţi dacă nu cum­va aveţi tensiunea intraoculară mărită.

Citeste si: Cum sa ai mai multi bani. 6 lucruri pe care orice femeie trebuie sa le stie despre bani

Citeste si: Veste cumplită despre starea Zinei Dumitrescu: ”Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece”

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscopul saptamanii

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020. Risc uriaș de accidente, dragostea este într-o oală de presiune

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri