Ești născută între două zodii? Află care sunt trăsăturile celor născuți pe cuspidă


Sunteți unul dintre cei născuți între două semne zodiacale? Ce anume îi diferențiază pe cei născuți la cumpăna dintre zodii, pe cuspidă ?


In articol:

Dacă v-ați născut pe 21 decembrie, sunteți Săgetător sau Capricorn? Simțiți cele două energii în voi, dar nu puteți scapă de sentimentul de a nu aparține total unei singure zodii. Există un motiv pentru asta. Cuspidele sunt zile foarte sensibile în timpul cărora energia conduce la transformări. Astrologii cred că magia este cea mai puternică în aceste zile.

Dacă v-ați născut la confluența dintre zodii, energia dumneavoastră este un amestec al celor două semne ale zodiacului. Deci, când citiți despre horoscop, citiți întotdeauna ambele semne.

Cuspida profeților Născut între Pești și Berbec (19-25 martie)

Vedem o scânteie în apele întunecate primordiale ale Peștilor, care simbolizează puterile noastre magice infinite și intuiția noastră. Este scânteia creației, scânteia Berbecului.

Primăvara a sosit, iar echinocțiul de primăvară înseamnă o perioadă de schimbare. Acesta moment este cuspida profeților. Visele se materializează iar ceea ce ne propunem, se întâmplă în realitate. Cei născuți în această perioada au o intuiție puternică și își pot realiza visele, fie ale lor fie ale altora, atâta timp cât își păstrează speranța.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna. Berbecii au parte de evenimente nedorite, Leii renunță la anumite prietenii

Citeste si: Horoscop TAROT săptămâna 11-17 februarie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Cuspida eroilor Născut între Berbec și Taur (18-22 aprilie)

Energia focului se amestecă cu magia pământului și rezultatul este un vulcan maiestuos. Celor născuți în aceste zile le place să controleze totul, în special viața altora. Acești nativi țin totul sub observație. Ei sunt foarte încăpățânați, dar și îndrăzneți și curajoși. Inima lor este busola lor și ei pot deveni mari lideri odată ce încep să-i asculte și pe alții.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri