Horoscop dragoste: Zodii care sunt trădate de persoana iubită în aprilie

zodii tradate in dragoste aprilie 2021
acești nativi vor avea ghinion în dragoste în luna aprilie

Luna aprilie vine cu o trădare în dragoste pentru acești trei nativi. Ce le rezervă astrele?

Există unii oameni care vor oferi o a doua șansă, indiferent de ce s-a întâmplat. Dar există şi alţii a căror personalitate va duce exact la decizia opusă. Când se confruntă cu trădarea, refuză explicațiile fără sens. Din acest motiv, ei închid toate porţile şi nu pot fi convinşi niciodată să le deschidă din nou. Iată care sunt zodiile care vor fi trădate în luna aprilie.

Zodii care sunt trădate de persoana iubită în aprilie

Încrederea este un element cheie într-o relație, iar acești trei nativi vor avea parte de surprize neplăcute în luna aprilie.

horoscop dragoste luna aprilie 2021
acești nativi vor fi trădați de persoana iubită în luna aprilie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Vrei sa afli ce inseamna iubirea pentru fiecare zodie in parte? Iti spunem noi!

Taur

Puternici şi încăpăţânaţi, Taurii cer aceeași încredere în relație   pe care ei o oferă.

Din acest motiv, acești nativi nu lasă pe nimeni în viaţa lor prea repede deoarece nu se încred uşor în vorbele frumoase. Cu toate acestea, atunci când îşi deschid inima pentru cineva, ei vor face orice pentru a-l face fericit fără a pretinde nimic în schimb. Aşadar, trădarea este extrem de dăunătoare pentru tauri deoarece le va bloca complet. Luna aprilie vine însă cu mari provocări pentru acești nativi deoarece vor avea parte de minciuni care continuă de ceva vreme.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Zodii de bărbați care iți pot face mult rău!

Scorpion

În timp ce alţii îţi pot permite să revii în viaţa lor, pentru Scorpion nu va fi atât de ușor. El are nevoie de răzbunare şi nu va fi deloc pe placul tău.

Aceşti nativi extrem de pasionali iubesc cu toată inima lor, dar nu pot fi trădați așa ușor pentru că posedă un temperament incredibil. Dacă ai trădat un Scorpion, cel mai bine ar fi să păstrezi distanţa şi să te ascunzi cât mai bine. Nu îi vei vedea cum vin, dar cu siguranţă vei ştii când vei primi aceeași lovitură. Cu toate astea, nativii scorpion vor fă trădați în dragoste în luna aprilie.

despartire tradare aprilie 2021
aceste zodii vor fi trădate în dragoste în luna aprilie[Sursa foto: PixaBay]

Capricorn

Cei născuţi sub semnul Capricornului nu sunt renumiţi pentru sentimentalism, ci pentru logică şi decizii bine puse la punct. Din acest motiv, trădarea este foarte dificilă pentru ei deoarece vor crede că ar fi putut să o prevadă. Ei vor încerca să-şi ascundă durerea şi dezamăgirea însă luna aprilie îi va prinde singuri și înlăcrimați.

 

 

 

 

 



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 28 februarie - 6 martie 2021. Destin la răscruce pentru trei zodii

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Horoscopul saptamanii 1-7 martie. Capricornul se lasa purtat de val.

Povestea incredibilă a copiilor care merg cu roaba la școală: „Plâng și mă gândesc cum să fac să fie mai ok”. Tatăl micuților face declarații sfâșietoare

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies