HOROSCOP DRAGOSTE VARA 2019. Cine îşi va găsi sufletul pereche. Totul despre viaţa sentimentală a zodiilor


HOROSCOP DRAGOSTE VARA 2019. Unele ZODII îşi găsesc liniştea sufletească şi se bucură de dragostea mult visată sau de armonie în cuplu. Relaţiile de prietenie sunt şi ele favorizate.


In articol:

Horoscop 2019- Gemeni- Dragoste, cuplu, prietenie

În acest an, relaţiile de lungă durată, dar mai ales căsătoriile, ar putea să aibă parte de cele mai multe provocări, care ţin, cel mai probabil, de cât de conectaţi sunt cei doi parteneri la nivel emoţional.

Aşadar, dacă între tine şi persoana iubită este o competiţie mai mult decât o colaborare, se prea poate ca lucrurile să evolueze prost, potrivit specialiştilor de la astrodex.ro.

Citeste si: Poveste reală: "La numai 14 ani, când colegele mele de şcoală intrau la liceu, eu eram vândută ca o bucată de carne"

În primul trimestru al lui 2019, s-ar părea că atmsofera din relaţia voastră este una destul de liniştită, dar este caracteristică unei acalmii mai mult decât unei armonii reale.

Lucraţi aşadar la comunicare, aveţi mai multe discuţii de substanţă unul cu celălalt şi încercaţi să nu vă ascundeţi nimic. Doar aşa nu o să vă sabotaţi reciproc.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din a doua jumătatea a lui aprilie încolo, se prea poate ca relaţia ta cu partenerul să înregistreze unele complicaţii, cel mai probabil din cauza faptului că echilibrul de forţe dintre voi este unul precar.

Poate n-ar fi rău ca, în aceste luni, să clarificaţi şi confuziile cu privire la banii deţinuţi la comun.

În al treilea trimestru al lui 2019, în special începând din august, lucrurile revin pe făgaşul normal între tine şi persoana iubită, dar s-ar putea să mai apară divergenţe nottabile până în septembrie, când, cel mai probabil, luaţi măsuri serioase pentru a le preveni.

Puteţi începe, de exemplu, prin a renunţa la unele prejudecăţi şi la orgoliu.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales din decembrie încolo, relaţia cu partenerul poate trece la un alt nivel, fie pentru că găsiţi forţa de a vă face unele destăinuiri care vă apropie şi mai mult, fie pentru că legaţi şi un parteneriat profesional, semn că relaţia voastră avansează pe alte planuri. Nu încuraţi însă oalele.

Din câte reiese din paragrafele de mai sus, viaţa sentimentală, cu atât mai mult dacă eşti implicat/ă într-o relaţie deja consacrată, s-ar putea să necesite multă atenţie din partea ta şi eforturi multe pentru ca lucrurile să evolueze în direcţia cea bună. Cu toate acestea, cert e că dacă ţii la persoana de lângă tine, nicio măsură nu va fi prea dificilă.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Asta va fi VARA LOR! Ele sunt FEMEILE anului 2019. Ce zodii vor da LOVITURA pe toate planurile

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Cine cu cine se ceartă ca zodii? Care sunt CELE TREI ZODII cu care te poţi CERTA CEL MAI MULT, în funcţie de zodia ta!

Un tânăr din Sălaj a murit, dupa ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

DESCOPERĂ: Cât timp se fierb scoicile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vaccinarea anti-Covid, obligatorie pentru toți angajații din sistemul privat! Orașul în care s-a implementat această regulă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri