HOROSCOP DRAGOSTE VARA 2019. Cine îşi va găsi sufletul pereche. Totul despre viaţa sentimentală a zodiilor


HOROSCOP DRAGOSTE VARA 2019. Unele ZODII îşi găsesc liniştea sufletească şi se bucură de dragostea mult visată sau de armonie în cuplu. Relaţiile de prietenie sunt şi ele favorizate.


In articol:

Horoscop 2019- Taur- Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2019 poate fi unul al cultivării lucrurilor bune care s-au întâmplat în viaţa ta personală în cel precedent, dar şi unul care poate aduce tot felul de obstacole care te vor aduce mai aproape de persoana iubită şi vor suda şi mai mult relaţia dintre voi doi, potrivit specialiştilor de la astrodex.ro. Aşadar, ceea ce uneşte anul acesta, cu greu vor dezbina următorii, indiferent ce aduc.

În primul trimestru al anului, atât viaţa sentimentală intră în colimatorul astrelor (în ianuarie), cât şi cea sentimentală (mai ales în martie), dar dacă în cazul celei dintâi vorbim despre o atmosferă armonioasă, în cazul celei de-a doua se prea poate să fie nevoie să mai triezi din membrii cercului tău social. Nu toţi dintre ei sunt de calitate.

Citeste si: Asta va fi VARA LOR! Ele sunt FEMEILE anului 2019. Ce zodii vor da LOVITURA pe toate planurile

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales până la jumătatea lui aprilie, se relaxează totuşi lucrurile în viaţa ta socială şi revin la o stare cât de cât normală. Dar se pare că între tine şi cel drag apar tensiuni de atunci încolo. Poate unul dintre voi nu este în totalitate sincer sau se dezechilibrează raportul de forţi dintre tine şi cel drag.

În al treilea trimestru al anului, se arată o perioadă bună pentru nativii/ele acestui semn care se mai află încă în căutarea persoanei potrivite.

În august, dar mai ales septembrie, aceştia s-ar putea să întâlnească sau să ajungă să cunoască unele persoane care le vor surescita interesul pe plan sentimental şi-i vor face să încerce mai mult.

În al patrulea trimestru al lui 2019, cei/le aflaţi/te în relaţii cu ştate vechi ar putea avea parte de provocări, mai ales în noiembrie, cât comunicarea, mai ales pe plan intim sau subtil, cu partenerul nu mai este atât de bună.

Caută să fii sincer/ă cu cel de lângă tine şi nu-i ascunde nimic, chiar dacă s-ar putea să-l/o doară mult ce va auzi de la tine.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, se arată un an în care se întâmplă lucruri bune pe plan relaţional şi social în viaţa ta, dar mai apar totuşi şi unele episoade care te pun pe gânduri dacă tu şi partenerul sau în relaţia cu amicii te îndrepţi în direcţia bună. Nu abandona drumul pe care te afli, dar nu înceta să înveţi.


Abonează-te pe

Citește și:

Asta va fi VARA LOR! Ele sunt FEMEILE anului 2019. Ce zodii vor da LOVITURA pe toate planurile

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Cine cu cine se ceartă ca zodii? Care sunt CELE TREI ZODII cu care te poţi CERTA CEL MAI MULT, în funcţie de zodia ta!

Un tânăr din Sălaj a murit, dupa ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

CITEȘTE: De ce toarce pisica atunci când o mângâi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Meniu rapid și ieftin pentru Revelion. Lista cu tot ce trebuie să cumperi 

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri