Horoscop DRAGOSTE săptămânal 8-14 octombrie 2018. Tensiuni sexuale, foşti parteneri reveniţi. Luna nouă în Balanţă şi nu numai!


Horoscop DRAGOSTE săptămânal 8-14 octombrie 2018. Tensiuni sexuale, foşti parteneri reveniţi. Luna nouă în Balanţă şi nu numai!

Horoscop dragoste. Iată horoscopul dragoste pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018. Venus este deja retrograd de săptămâna trecută şi am început deja perioada de reajustari în relaţiile de orice fel pe care acest tranzit intens şi benefic ni le aduce.

Horoscop dragoste Leu

Conversaţiile cu partenerul tău despre subiecte domestice devin extrem de semnificative în această săptămâna. Ambii puteţi fi în căutarea unei locuinţe sau va gândiţi cum să gestionaţi finanţele că să va funcţioneze benefic viitorul. Săptămâna va poate aduce o ocazie pentru un contract imobiliar sau pentru un deal pe care îl credeai închis, graţie Lunii noi în sectorul comunicaţiei cuplat cu Mercur ce se întâlneşte cu Venus retrograd în sectorul tău casnic. Tu şi partenerul veţi avea multe de discutat dacă acest lucru capătă contur. Ar mai putea apărea şi o discuţie contradictorie despre o situaţie de familie care tot nu dispare. Nu lasă lucrurile să scape de sub control.

citeste continaurea aici


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic LUNI 8 OCTOMBRIE 2018. Fii bun! Luna este în Balanţă şi va fi Luna Nouă

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Horoscop Minerva octombrie, noiembrie, decembrie 2018. Urmează o perioadă de schimbări majore: despărţiri şi noi începuturi

Horoscop Neti Sandu 8 octombrie 2018. O zodie are mari sanse să îşi schimbe viata

Top 5 pozitii pentru sexule de dimineata

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

„Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri