Horoscop DRAGOSTE săptămânal 8-14 octombrie 2018. Tensiuni sexuale, foşti parteneri reveniţi. Luna nouă în Balanţă şi nu numai!


Horoscop DRAGOSTE săptămânal 8-14 octombrie 2018. Tensiuni sexuale, foşti parteneri reveniţi. Luna nouă în Balanţă şi nu numai!

Horoscop dragoste. Iată horoscopul dragoste pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018. Venus este deja retrograd de săptămâna trecută şi am început deja perioada de reajustari în relaţiile de orice fel pe care acest tranzit intens şi benefic ni le aduce.

Horoscop dragoste Gemeni

Există un mare potenţial de iubire dacă eşti singur, graţie Lunii noi care cade în sectorul romantismului tău. Acest aspect al Lunii vine însă cu un cârlig adus de Pluto. Asta înseamnă că poate apărea pe calea ta o conexiune de iubire predestinată, iar dacă sigur vine poate să fie cam complicată situaţia. Poţi întâlni pe cineva şi poţi ajunge să fii complet obsedat şi consumat mult prea repede. Ia-o uşor! Dacă eşti într-o relaţie, sunt şanse că un copil să va vină în planul cuplului. Felicitări!

Horoscop dragoste Rac

Săptămâna trecută, Venus a intrat în retrograd în sectorul tău romantic, invitând o experienţă potenţială de genul “s-a întors din morţi” când vine vorba de istoria ta amoroasă. Oricare din foştii sau fostele tale se pot reîntoarce pentru reapropiere sau reconciliere.

Pregăteşte-te pentru comunicare cu unii din aceşti foşţi. Eşti gata? Cu Venus în cuadratura cu Marte miercuri, te pomeneşti că o să îţi reaminteşti ce sex grozav aveai cu această persoană….

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic LUNI 8 OCTOMBRIE 2018. Fii bun! Luna este în Balanţă şi va fi Luna Nouă

Imagini în premieră! Ea este femeia care i-a răvășit inima lui Botezatu

Horoscop Minerva octombrie, noiembrie, decembrie 2018. Urmează o perioadă de schimbări majore: despărţiri şi noi începuturi

Horoscop Neti Sandu 8 octombrie 2018. O zodie are mari sanse să îşi schimbe viata

Top 5 pozitii pentru sexule de dimineata

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am fost mereu asumată”. Monica Anghel, adevărul despre operațiile estetice. A apelat sau nu vedeta la medicii specialiști în frumusețe?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri