Horoscop DRAGOSTE săptămânal 8-14 octombrie 2018. Tensiuni sexuale, foşti parteneri reveniţi. Luna nouă în Balanţă şi nu numai!


Horoscop DRAGOSTE săptămânal 8-14 octombrie 2018. Tensiuni sexuale, foşti parteneri reveniţi. Luna nouă în Balanţă şi nu numai!

Horoscop dragoste. Iată horoscopul dragoste pentru săptămâna 8-14 octombrie 2018. Venus este deja retrograd de săptămâna trecută şi am început deja perioada de reajustari în relaţiile de orice fel pe care acest tranzit intens şi benefic ni le aduce.

Horoscop dragoste Berbec

În această săptămâna este posibil un start nou proaspăt pentru ţine şi partener, graţie Lunii noi din sectorul relaţiilor tale. Se pare că şi cum ai fi pregătit să îţi asumi un alt nivel de responsabilitate în viaţă comună, dar vine şi cu ceva stres. Fie că este despre a face un copil, a avea o afacere comună sau cumpăratul unei case, evenimentele fericite vin şi ele cu un stres la pachet. Aminteşte-ţi să va bazaţi unul pe altul cu adevărat pe măsură ce va îmbarcaţi şi porniţi la această nouă etapă de călătorie împreună. Sunteţi o echipa!

Horoscop dragoste Taur

Tu şi partenerul drag veţi vorbi mult mai mult în această săptămâna despre ce contează cu adevărat. Niciunul dintre voi nu se va ruşina să aibă conversaţii despre subiecte care va sunt că un cârlig pentru vulnerabilităţile voastre, iar asta este un lucru bun.

Ceva care ţi-a bântuit siguranţă relaţiei sau fericirea în trecut, se pare că revine, dar este doar cu rol de a revedea şi a elibera ce e de eliberat. Poate că nu va fi uşor dar vestea bună este că sunteţi împreună dispuşi să discutaţi toate detaliile acestui vechi stres până la rezolvare.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic LUNI 8 OCTOMBRIE 2018. Fii bun! Luna este în Balanţă şi va fi Luna Nouă

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Horoscop Minerva octombrie, noiembrie, decembrie 2018. Urmează o perioadă de schimbări majore: despărţiri şi noi începuturi

Horoscop Neti Sandu 8 octombrie 2018. O zodie are mari sanse să îşi schimbe viata

Top 5 pozitii pentru sexule de dimineata

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri