Horoscop DECEMBRIE - Profesor Radu Ştefănescu. Această zodie va avea probleme cu BANII de sărbători! Aveţi grijă cui vă destăinuiţi


Horoscop decembrie! Profesorul Radu Ştefănescu dezvăluie ce se ne rezervă astrele în această lună plină de sărbătore. Mai multe zodii vor avea probleme cu banii! Mare atenţie!

LEUL  (23 iulie – 22 august) 

În luna decembrie te înverşunezi să le arăţi rataţilor de la serviciu, sau de la şcoală, cine eşti tu cu adevărat, şi dacă i-ai lăsat în pace până acum a fost din cauza Legii Junglei : „cruţaţi-i pe bătrâni şi nevolnici... şi pe fraieri!”.

Ai timp şi pentru muncă şi pentru carieră pentru că ai o viteză de meteor. Mercur, chiar aşa retrograd, până pe 7 ale lunii, în sectorul comunicării îţi oferă pe tavă ponturi, aşa că nu ai decât să-ţi pui în valoare calităţile şi să atragi simpatiile anturajului.

Banii sunt în toane bune, bine configuraţi. Atenţie, dragă Leule sau frumoasă Leoiacă, trebuie să profiţi şi să faci economii punând deoparte banii albi, pentru zile negre. Toată lumea ştie că eşti generos, nu exagera!

Călătoriile de afaceri dar şi de plăcere sunt sub semne bune. Poate faci Revelionul la Barcelona, cel mai frumos oraş din lume?

citeste continuarea aici


Citește și:

HOROSCOP 12 decembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele lucrează bine şi au rezultate. Leii repară ce au stricat

Ioan Burculeţ AVERTIZEAZĂ! Horoscop 12 decembrie - Renunţaţi la agresivitatea verbală. Este o zi dificilă, iar elementul cheie pentru astăzi este diplomaţia

Horoscop COMPLET 12 decembrie. O primă salarială consistentă. Dragoste, sănătate, carieră, bani

HOROSCOP 12 DECEMBRIE, Radu Ştefănescu. Nativii din această zodie trebuie să fie prudenţi. Evitaţi orice chestiune legată de bani

Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Balanțele pun piciorul în prag

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul saptamanii

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri