Horoscop DECEMBRIE - Profesor Radu Ştefănescu. Această zodie va avea probleme cu BANII de sărbători! Aveţi grijă cui vă destăinuiţi


Horoscop decembrie! Profesorul Radu Ştefănescu dezvăluie ce se ne rezervă astrele în această lună plină de sărbătore. Mai multe zodii vor avea probleme cu banii! Mare atenţie!

RACUL (22 iunie – 22 iulie)

Nevoia imperioasă să fii în armonie cu colegii de la serviciu, cu anturajul, cu mediul, cu lumea te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent.

Luna decembrie îţi poate oferi câteva prilejuri să faci parte din asociaţii profesionale de elită, să participi la perfecţionări şi simpozioane, să te simţi o persoană importantă şi apreciată. Singurul lucru neplăcut este că, în prima parte a lunii, în prima decadă, centrată pe Moş Nicolae, Saturn îţi indică, că, întârzii în tot ce faci.

Abia pe 11 decembrie scapi de maximux maleficus. Activitatea profesională este bună, dar atenţie la incidente şi accidente, mai ales dacă te deplasezi în zone nesigure, cu polei şi zăpadă. Banii sunt mediocru aspectaţi, dar oricum, îţi ajung pentru cheltuielile de sărbători.

Nu este indicat să pleci într-un concediu lung şi scump, peste hotare, decât dacă ai bani, de care eu nu ştiu...

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Betty, fiica lui Florin Salam, imagine extrem de îndrăzneaţă! S-a pozat doar în sutien!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri