Horoscop DECEMBRIE - Profesor Radu Ştefănescu. Această zodie va avea probleme cu BANII de sărbători! Aveţi grijă cui vă destăinuiţi


Horoscop decembrie! Profesorul Radu Ştefănescu dezvăluie ce se ne rezervă astrele în această lună plină de sărbătore. Mai multe zodii vor avea probleme cu banii! Mare atenţie!

TAURUL  (21 aprilie – 20 mai) 

Luna decembrie este, pentru zodia Taurului, o perioadă a efortului şi a realizărilor profesionale. Nu ai nicio planetă în zodie, exceptând Luna, între 19-20 decembrie. Realizări mai accentuate în prima parte a lunii.

Dar şi a doua parte este la înălţime, să nu ai grijă.  În prima jumătate a lunii trebuie să eviţi sentimentele puternice şi inevitabile, este adevărat, dar negative, ca gelozia şi invidia. Cultiva prieteniile, relaţiile sociale, amiciţiile de serviciu, gaşca!

Perioada este favorabilă legăturilor sociale, iar conjunctura înlesneşte acest lucru. Nu cheltui mai mult decât se cuvine pentru Crăciun şi Anul Nou, vine alt an, cu investiţiile şi cheltuielile lui.

La sfârşitul anului 2018 poţi constata, cu mândrie, că anul 2018 nu a fost chiar rău, în domeniul activităţii tale ai realizat o mulţime de lucruri.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Bombă în showbiz! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit? Ce se întâmplă acum între ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri