HOROSCOP cu Urania pentru săptămâna 2-8 februarie. Taurii simt amenințări, dar fac salturi spectaculoase. Gemenii sunt aventuroși


HOROSCOP cu Urania pentru săptămâna 2-8 februarie. Taurii simt amenințări, dar fac salturi spectaculoase. Gemenii sunt aventuroși

HOROSCOP. Previziuni astrologice pentru perioada 2-8 februarie 2019. Luna Nouă în Vărsător. Venus va intra în Capricorn.

HOROSCOP BERBEC Între 2 și 3 februarie după-amiaza, perioadă de asumare a unor responsabilități profesionale, efort de a-și menține autoritatea și de a conduce prudent o activitate publică. Între 3 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, întâlniri într-un context neobișnuit cu niște cunoștințe mai vechi sau posibilitatea să cunoască persoane interesante.

HOROSCOP Informații și evenimente cu caracter inedit, care nu se reflectă, întotdeauna, în chip pozitiv asupra prietenilor unui Berbec; acesta își va schimba, firește, părerea despre aceia sau își va reconfigura, imediat, atitudinea și natura relațiilor personale.

Rupturi bruște de unii prieteni, dar și atașamente imprevizibile. Tendința va fi preluată și amplificată, în preajma zilei de 4 februarie, de Luna Nouă în Vărsător. Tot pe 4 februarie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului, semn în care va rămâne până la 1 martie a.c., timp în care va introduce o binefăcătoare undă de protecție în planul carierei și de șansă, succes sau izbândă în confruntările profesionale.

Citeste si: Horoscop CHINEZESC 2019. Mariana Cojocaru ne spune ce ne așteaptă în Anul Mistrețului. Semnele nu sunt deloc bune

HOROSCOP Între 6 februarie, după ora 4:02, și după-amiaza zilei de 8 februarie, perioadă mai temperată în reacții, care le induce nativilor o stare de relaxare, de confort interior. Unii Berbeci vor simți nevoia să doarmă mai mult timp decât în alte dăți, să se menajeze fizic pentru a-și păstra sau recupera forțele risipite în ultima vreme.

HOROSCOP Din 8 februarie, după ora 16:34, Luna va începe să tranziteze zodia Berbecului, obligându-i să redevină activi, energici, hotărâți și rapizi în decizii. Moment al stresului și al unor posibile enervări. Berbecii pot avea inspirații fericite, proiecte interesante sau demersuri curajoase în planul pregătirii profesionale, acestea vor fi posibile pe fondul unor evenimente care sunt legate (condiționate) de străinătate (călătorii de agrement, de studii, de prospectare, pentru discuții preliminare).


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop CHINEZESC 2019. Mariana Cojocaru ne spune ce ne așteaptă în Anul Mistrețului. Semnele nu sunt deloc bune

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 2 - 8 februarie. Luna iubirii debutează cu probleme în plan amoros pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Luna nouă din 4 februarie aduce mult NOROC. Zodiile care își vor îndeplini visele

HOROSCOP MINERVA pentru FEBRUARIE 2019. Zodiile de Pământ sunt vedetele! Vor străluci în LUNA IUBIRII

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Atingeri "interzise" între Jador și Roxana Ghiță la Survivor România! Cântărețul a pus mâna...unde nu trebuia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri