HOROSCOP MINERVA pentru FEBRUARIE 2019. Zodiile de Pământ sunt vedetele! Vor străluci în LUNA IUBIRII


HOROSCOP MINERVA pentru FEBRUARIE 2019. Zodiile de Pământ sunt vedetele! Vor străluci în LUNA IUBIRII

HOROSCOP. Astrologul Minerva a vorbit în emisiunea „Voi cu Voicu” despre tendințele astrale ale lunii februarie 2019 și ce îi așteaptă pe nativii fiecărei zodii în acest an.


In articol:

HOROSCOP. 2019 trebuie să fie un an de relaș vizavi de ultimii trei ani, 2016, 2017, 2018. Foarte mulți nativi vor simți această relaxare interioară, deși această relaxarea ascnde o mare capcană. Trei eclipse în Capricorn, este un semn cardinal, un semn care înseamnă acțiune, care înseamnă mișcare. Ai văzut câte cutremure de pământ au loc? Semnul cardinal, semnul de Pământ marchează aceste lucruri.

Citeste si: Dieta Reginei Elisabeta a II-a. Sfaturi prețioase de la nutriționistul familiei regale

HOROSCOP. Surprinzător este că tocmai semnele de Pământ sunt vedetele anului viitor. Va fi anul semnelor de Pământ, în special, cu vârf de lance pe Fecioară, iar dintre zodiile care trebuie să fie foarte atente la ce fac, la ceea ce spun, mă refer în mod special la Gemeni, Rac, la Săgetător.

Trebuie să fie foarte atenți. Chiar și Vărsătorii, deși sunt foarte bine susținuți din punct de vedere profesional.

HOROSCOP. BERBEC

Se deschide cu dorința de a lua viața în piept încă din primele zile, cu stările trec pe plan secund, martie și aprilie sunt speciale, iar cei ale căror zile de naștere se apropie de 21 martie și 19 aprilie să se aștepte la oportunități majore, fie la sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie. Relațiile în general se vor îmbogăți și se vor extinde în viața lor în acest moment. Ca și anul trecut, 2019 vorbește despre depășirea obstacolelor, rezolvarea problemelor învățarea răbdării, o lecție foarte dificilă pentru acești nativi. Pentru că ei își doresc dacă se poate totul ieri. Până în martie, planeta Uranus este încă retrogradă în semnul lor, de aici foarte multă mobilitate, foarte multă energie, dar de la idee la fapt e un drum cam lung și nu prea ajung ei să materializeze tot ceea ce își doresc.

Vor experimenta mari transformări spirituale, vor experimenta interesele pentru familie, probleme emoționale, prietenia, activități de grup.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Dieta Reginei Elisabeta a II-a. Sfaturi prețioase de la nutriționistul familiei regale

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Bomba începutului de an! Răzvan Botezatu mărturisește în premieră: ”Sunt gay! Și ce dacă?”! Prezentatorul TV nu se mai ascunde și vorbește deschis despre sexualitatea lui

DOLIU în lumea filmului! A MURIT Kristoff St. John, un îndrăgit ACTOR din „Tânăr și neliniștit”

Dieta indiană. Plan alimentar.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ziua Tatălui. Când se sărbătorește în 2021 și de ce nu are dată fixă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri