Horoscop complet Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Venus va intra in Constelatia Leului. Care va fi cea mai afectata zodie in saptamana 10 - 16 iunie 2018

Balanţa- Venus în Leu dă frâu liber imaginaţiei şi vă sfătuieşte să faceţi dulceţuri şi compoturi pentru iarnă. Că vara omul gospodar îşi face sanie şi iarna îşi face car. Asta, ca să nu căutaţi acul în carul cu fân şi nici să nu îmi căutaţi mie nod în papură că nu v-am sfatuit din start să pregătiţi cămara pentru iarnă. În special cei care locuiesc la ţară. Să nu sprijine bărbaţii birturile, ci să cumpere zahar. Şi la oraş sunt pline tarabele de fructe ieftine aduse de ţărani din ţară. Congelaţi legume, verdeţuri şi fructe, că nu veţi regreta. Inclusiv din păduri, că sunt gratis(stevie, bureţi, frăguţe, afine, cireşe sălbatice, coarne, măceşe, etc.).
 
Scorpion- Păstrăvul din Bucovina dacă-l pescuiţi, nu veţi regreta! E peşte de ape repezi şi nu îngraşă, că aşa devenim îngeri de lumină. Consumaţi şi icre de păstrav autohton(caviar românesc). Mercur, Zeul cu Aripi la picioare vă îndeamnă să nu rataţi călătoriile propuse în intro-horoscop sau să aprovizionaţi din pescării şi magazine cu produsele din peşte („Nicio masă fără peşte”-aşa spunea Nicolae Ceauşescu, acum reîncarnat în ţară-visul meu premonitoriu). Vă recomand peştele marin(biban de mare, hamsia românească este anchoa, scorpie de mare) şi din acvaculturi, scoici(midii, rapane), raci din iazuri.
 
 
Săgetător- Soarele şi Mercur în rezonanţă cu Luna Nouă vă sugerează o nouă, dar mai veche idee din „a la carte”-ul romănesc gratuit, redevenit actual. Melcii! Pot fi culeşi dimineaţa pe răcoare, cum este şlagărul nostru de valoare... Pregătiţi-l după reţetele clasice din diferite regiuni ale ţării(Oltenia, Ardeal- cu paprika). Se pot şi congela, că e mâncare gratuită acum în vremuri de criză. Opoziţia Soarelui natal cu Soarele, Mercur şi Luna Nouă anunţă divorţ iminent şi curăţenie generală în viaţa personală în relaţiile incompatibile(exp: Săgetător-Scorpion, Săgetător-Vărsător-karma, Săgetător-Gemeni, Săgetător-Săgetător).
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri