Apa cu lamaie te poate baga in spital. Ai mare grija

Adesea, oamenii pun lamaie in apa pentru un plus de savoare. Apa in care se pune o felie subtire de lamaie este servita in multe restaurante. Apa cu lamaie face parte din multe diete ca ajutor in detoxifiere sau pentru pierderea in greutate. Apa cu lamaie contine nutrienti ca de exemplu vitamina C, potasiu si fibre de care corpul are nevoie. Un consum prea mare de apa cu lamâie are si afecte adverse.

Produce eroziunea smaltului dintilor. Prea multe alimente sau bauturi acide consumate zilnic, ca de exemplu mai multe pahare cu apa cu lamaie, fac ca dintii sa aiba mereu o cantitate de acid in jurul lor. Iar acidul ataca smaltul dintilor si ii face sensibili la cald si rece. Pentru protejarea dintilor, bea bauturile acide prin intermediul unui pai. Daca te confrunti cu erodarea smaltului dintilor mergi la stomatolog.

Arsuri. Prea multa apa cu lamaie cauzeaza arsuri sau le inrautateste daca te confrunti deja cu aceasta problema. Arsurile apar cand sfincterul esofagian nu functioneaza corespunzator, iar acidul din stomac ajunge in esofag (reflux gastric). Arsurile pot cauza dureri severe in piept. Eliminarea bauturilor si alimentelor acide ajuta la prevenirea sau alinarea arsurilor.

Citeste continuarea aici.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri