Horoscop complet Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Venus va intra in Constelatia Leului. Care va fi cea mai afectata zodie in saptamana 10 - 16 iunie 2018

Capricorn- Săptămâna nu se anunţă a fi foarte bună, de vreme ce Venus intră în Leu în sectorul astral al familiei şi al morţii. Dovada este conjuncţia Lunii Negre, alias Lilith cu Pluton Retrograd. Funcţionează după principiul Dominoului, dai drumul la o piesă şi pică toate. Vă pot pica afacerile...amoroase (opoziţie cu Norocul Divin din Rac şi Luna Neagră pe astrograma ţării) sau de altă natură. Tot în Capricorn este şi Saturn Retrograd şi vă întunecă faţa şi sufletul. Vă ţine într-un con de umbră şi nu vă dă voie să evoluaţi profesional. Atenţie maximă, deoarece sănătatea este sub auspicii grave pentru viitorii trei ani-valabil şi la Racul zodiacal.
 
 
Vărsător - Apa providenţială a Vărsătorului e Praf de Stele, de aceea zodiile de apă trăiesc şi reaspiră oxigen în preajma Vărsătorului(exp: Scorpion, Rac şi Peşti). Cu Soarele în Gemeni, Mercur şi Luna Nouă compabililitatea este bună şi cu mercurienii: Gemenii şi Fecioarele. Aşa cum pe Axa de Destin e recomandată şi cea cu Leii şi Taurii. Nu e renumandată cea cu CenTaurii (Săgetătorii), decât dacă sunt născuţi în acelaşi an sau+/- 1 an sau dacă sunt pe karmă pe harta natală personală, cu 9/10 ani mai mari sau mai mici-Axa Timpului.
 
Peşti- O săptămână a provocărilor, de vreme ce Kiron este în Berbec în mers direct în sextil cu Luna Noua şi Mercur conjunct cu Soare (Gemeni) şi Uranus în Taur în sextil cu Norocul Divin din Rac. Provocarea reală este cea profesională. De ce? Simplu. Aspectele perioadei plus Axa Karmică este în sectorul profesional, iar norocoşii pot găsi un loc de muncă foarte bun, foarte bine remunerat. De menţionat şi faptul că vă puteţi îndrăgosti la locul de muncă de un coleg/colegă. Sper să nu fie un aspect trecător, ci unul de durată(durata ţine de Karmă şi de Dharmă). Sănătatea cere acupunctură, homeopatie, înot, relaţie bună cu natura şi cu credinţa -  Ihtio.
viewscnt

Pentru tine

Parteneri