Horoscop complet Mariana Cojocaru până în 2025. Soarele aduce noi începuturi: cum sunt afectate zodiile în următorii 7 ani


Se anunţă noi începuturi în plan financiar, social, în plan partenerial şi iubiri stabile, statornice (Taurul-Zodie Fixa). Aspecte favorabile pentru cei care îşi doresc relaţii noi-nouţe. Cel mai important aspect mai este dat de Marele Uranus care va părăsi Berbecul şi va intra în Taur, unde va locui zodia timp de şapte ani. Acesta anunţă reforme importante în toate planurile existenţiale.

Berbec- Se tranşează situaţii care stau în coadă de peşte, la limită. Mă refer la chestiuni de suflet, care ţin de viaţa personală. Un plus de intuiţie şi creativitate. Relaţiile cu cei mici sunt foarte importante, nu-i scăpaţi din ochi. Eclipsele predispun la accidente şi există risc crescut de pierderi de sarcină.

 

Taur- O perioadă cu decizii în carieră şi viaţa de familie. Axa de Destin din Leu şi Vărsător şi Eclipsa Totală de Lună  vă atenţionează asupra câştigurilor şi cheltuielior pe care le puteţi face în săptămâna care vine. Fiţi cumpătaţi şi chibzuiţi. Soarele din Leu şi Eclipsa de Lună din Vărsător vă vrea atenţi la tot şi la toate. Pentru unii se anunţă reîntregirea familiei, reuniuni, revederi prieteni/colegi.

 

Gemeni- Deplasări şi comunicare. Mercur Retrograd din Leu şi Eclipsa Totală de Lună din Vărsător se vor un preambul la ceea ce urmează să se descopere din trecut. Repuneţi în drepturi pe cineva, luaţi atitudine, rediscutaţi subiecte abandonate din diverse cauze: lipsă de timp, preocupări care vă umpleau pe deplin timpul preţios. Revederi cu prietenii de suflet şi cu persoane importante din import.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 


Citește și:

Horoscop Oana Hanganu: Încă o lună cu Marte în Vărsător! Află cum sunt influenţate zodiile!

Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 20 OCTOMBRIE 2018. O zi pentru frecvenţa iubirii

Scandal imens la Te vreau lângă mine! Replici fără perdea şi acuzaţii fără precedent! Mantea a izbucnit şi a început să ţipe

Horoscop de weekend Oana Hanganu, 20-21 octombrie 2018. Astrele ne-au pregătit un weekend perfect

Apariția în videoclipul lui Dani Mocanu a costat-o mult! Emily Burghelea a fost umilită pe internet

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Nelu Tătaru, primele declarații despre revenirea la starea de urgenta

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri