Horoscop complet Mariana Cojocaru pana in 2025. Soarele aduce noi inceputuri: cum sunt afectate zodiile in urmatorii 7 ani

Balanţa: Startul de săptămână este cu Luna în casa a VII-a, de aceea Balanţa este cu eleganţa asociativă, comunicarea partenerială şi debut independent financiar. Din 15 mai, lucrurile se schimba, pot  lua o altă turnură. Vin şapte ani importanţi ce ţin de independenţă, separări/divorţ, partaj, moşteniri, finanţări, sponsorizări. Atenţie la credite, că puteţi pierde case, maşini, terenuri! Drămuiţi  bine bănuţii.
 
Scorpion: Cu Jupiter Retrograd în opoziţie cu Soarele în Taur şi Uranus care va intra pe data de 15 mai face selecţia în Scorpioni: cei arţăgoşi şi ticăloşi care stau cu ticălăşii/ticăloasele la taclale vor merge în Infern în urmatorii 7-9 ani. Cei cu părul bălai, de Soare moldovenesc vor merge în Rai/Paradis. Vor sta  de-a Dreapta şi de-a Stanga Ta Doamne! Cuadratura la Axa Karmică este data  de astrogramă.
 
Săgetător: Cu Lilith în casa a II-a a banilor, investesc in sex. Cine? Schizotimicii. Cum? Işi oferă placeri. Că de aia sunt divorţaţi sau pe cale să divorţeze. Ciclotimii, cei mai plinuţi si Nexus-ienii au parte de protecţie ca dar de stele, cu Venus şi Norocul Divin (CVII). 
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri