Horoscop complet Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Ele sunt cele mai norocoase zodii in saptamana 14-20 mai. Au parte de tot ce si-au dorit


Sunt trei aspecte importante în săptămâna care urmează. 1. E ultima săptămână în care Soare va mai tranzita Zodia Taurului. 2. Va fi Lună Nouă pe 15 mai în Taur şi împreună cu Soarele anunţă noi începuturi în plan financiar, social, în plan partenerial şi iubiri stabile, statornice (Taurul-Zodie Fixa). Aspecte favorabile pentru cei care îşi doresc relaţii noi-nouţe. 3. Cel mai important aspect al săptămânii 13 mai este dat de Marele Uranus care va părăsi Berbecul şi va intra în Taur, unde va locui zodia timp de şapte ani. Acesta anunţă reforme importante  în toate planurile existenţiale.

 

Berbec:  O săptămână bună, în care Soarele în conjuncţie cu Luna Nouă din Taur anunţă câştiguri finaciare pentru ambiţioasele/oşii zodiei. Dar casa a II-a diferă de la Berbec la Berbec...În dragoste Axa de Destin anunţă copii (soartă) sau îndrăgostiri la cei care nu iubesc cu adevărat. Întrebaţi mama cum stă cu sănătatea? Sau întrebaţi-vă pe voi- cauze karmice  (Luna Neagră în CIV, cu Pluton şi Saturn).

 

Taur: Aspectele de care scriam în intro (început) vă vizează în mod direct. În special pe cei născuţi în ultimul decan al zodiei. Vedetele perioadei sunteţi voi şi e foarte important ce decizii luaţi în perioada care urmează. Noul început este obligatoriu şi trebuie să păşiţi cu dreptul...uranian. Câştigurile şi iubirile importante sunt pentru cei/cele care merită respect de la Cel de Sus. Recompense/Pedepse.

 

Gemeni: După principiul Yin-Yang, unii Gemeni sunt numai Lumină-Pace, alţii sunt numai Întuneric. De ce scriu asta? Pentru că toate planetele de Nou Început(intro), vor tranzita casa a XII-a a duşmanilor, penitenţei, afecţiunilor cronice. Politicoşii şi diplomaţii, cei care ştiu să dea bineţe sau să lase loc de „Bună ziua” vor avea relaţii bune la locul de muncă, vor avea parte de sănătate bună.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Citește și:

Sarbatoare importanta pe 15 mai. Vezi ce nu este bine sa faci pentru a nu te imbolnavi

Horoscop financiar 14-20 mai. Zodia care scoate BANI si din piatra seaca

Cod galben de ploi torentiale in aproape jumatate de tara

Horoscop 15 - 20 mai 2018: Probleme in anturaj, provocari de la sefi. Karma grea pentru multe zodii

Păpușa Ken a devenit… Barbie! Transformarea incredibilă a lui Rodrigo Alves! Imagini uluitoare!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Alexandra de la Puterea Dragostei, acuzată că-şi neglijează fetiţa! "A spus că o să cheme Protecţia Copilului"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri