Marele HOROSCOP al VERII 2018. Viata unei zodii se schimba radical, alta isi gaseste sufletul-pereche

Va fi vara împlinirilor şi a momentelor fericite în familie pentru majoritatea zodiilor. Dar cele mai norocoase vor fi semnele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător ) şi de Foc (Berbec, Leu, Săgetător). Potrivit sursei citate, nativele cu semn de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) vor avea o vară mai puţin strălucitoare decât cea de anul trecut, dar în iulie se vor bucura să scape de poveri care le apasă sufletul.

Berbec  21 martie – 20 aprilie

Uranus promite surprize mari!

Vei avea o vară plină de surprize, dar vestea bună este că cele mai multe dintre ele vor fi fericite şi vor deschide în calea ta noi perspective. Gândeşte-te bine la dorinţele neîmplinite de până acum şi încearcă să le transformi în realitate. În vara aceasta, prietenii sau familia vor fi alături de tine şi te vor ajuta să reuşeşti. Îndeosebi, luna iulie va fi perioada cea mai frumoasă şi cea mai fericită, cu multe împliniri şi bucurii. În iunie, câtă vreme Marte este retrograd, nu va fi simplu să rezolvi problemele de cuplu, iar programul de muncă va rămâne încărcat. Dar astrele te ajută în iulie să alungi toate problemele din dragoste şi să te bucuri de o vacanţă liniştită. Dacă eşti în căutarea unui nou partener, cea mai bună perioadă este cuprinsă între 10 şi 17 iulie. În august, pregăteşte-te pentru schimbări şi îmbunătăţeşte-ţi viaţa!

Evenimentele majore pentru Berbeci

29 iunie: Marte, astrul guvernator al zodiei tale, îşi încheie mersul retrograd în semnul Scorpionului şi sursate ajută să redescoperi dragostea.

29 iulie: Uranus, astrul surprizelor, îşi începe mersul retrograd în zodia ta şi te avertizează că va veni o perioadă cu multe evenimente şi schimbări neaşteptate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri