Horoscop complet Mariana Cojocaru pana in 2025. Soarele aduce noi inceputuri: cum sunt afectate zodiile in urmatorii 7 ani

Capricorn: Au o perioadă foarte dificilă, că este obligatoriu să se izoleze şi să îşi ia concediu cel puţin pentru 1 an de zile sau scutiri medicale pe termen lung. Care? Cei urăţi la minte, trup şi spirit. De ce? Pentru că Luna Neagră este în rezonanţă cu Marte, conjunctă cu Pluton Retrograd şi Saturn Retrograd(analiză karmica-păcate). Uranus în cuadratură cu Marte: prietenoşii au parte de protecţia mea cunoscătoare.
 
Vărsător: Uranus- patronul vostru astral va intra pe data de 15 mai în Taur. Axa Timpului în Leu(5-a cincea zodie) şi Soarele natal la naştere, dar şi Jupiter  Retrograd în Scorpion face selecţia compatibilităţilor: dacă nu ai un Vărsător moldovean în preajma ta, nimic nu funcţionează la locul de muncă-Vărsător-Scorpion-Leu-Taur. Uranus susţine cariera Vărsătorului de Apă şi iubirea în spirit.
 
Peşti: Pestii care urcă(vezi reprezentarea grafică a zodiei) vor avea parte de o săptămână de cinci stele. Care sunt aceştia? Cei care cred în D-zeu. Cei care scoboară au fost părăsiţi de Kiron, centaurul vindecător. Cu Luna şi Kiron la debut de săptămână în Berbec vor investi în frumuseţe, în credinţă, în cunoaştere. Comunicare bună la muncă cu Scorpionul.
viewscnt

Pentru tine

Parteneri