Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 17 - 23 iulie 2017: Certuri, lacrimi si despartiri! Doua zodii sufera enorm!


Citeste previziunile astrologice complete pentru saptamana 17 - 23 iulie 2017.

Berbec

Accentul săptămânii este legat de veniturile pe care le obţii dintr-un loc de muncă. Pe de o parte primeşti drepturile salariale, favoruri sau informaţii preţioase legate de viitorul câştigurilor tale, însă pe de alta, nemulţumirile tale sufleteşti sunt fondate. Este bine să te rezumi la strictul necesar şi să laşi planurile de investiţii pentru o altă perioadă. Te poţi sfătui cu persoanele din anturajul apropiat, dar fără a le povesti prea multe despre tine şi intenţiile tale. Foarte importante sunt relaţiile familiale şi ambientul domestic, întrucât se deschide o etapă nouă. Schimbări de anvergură în plan amoros şi familial.

Taur

Eşti foarte energic la începutul săptămânii, fapt pentru care este bine să te ocupi pe îndelete de planurile tale personale. Şansele de înoire sunt mari şi cu efecte pe termen lung. Selectează priorităţile şi urmează-le îndeaproape. Miercuri şi Joi este rost de a primi bani sau cadouri dinspre locul de muncă, poate nu atât cât preconizai, dar suficient cât să-ţi rezolvi urgenţele şi nevoile imediate.

Informaţii bune privitoare la salarizare şi la condiţiile de muncă. Persoanele din anturajul apropiat îţi sunt alături, fie cu discuţii interesante pe teme de larg interes, fie ajutându-te efectiv să-ţi rezolvi diverse. Finalul săptămânii îţi aduce alături familia. Un nou început! 

Gemeni

Ai nevoie de linişte şi de meditaţii interioare, de aceea organizează-ţi programul, astfel încât să te ocupi pe îndelete de tine şi de nevoile tale sufleteşti.

Informaţiile obţinute pe căi mai puţin obişnuite te vor ajuta să înţelegi situaţiile în care eşti implicat şi să găseşti soluţii deosebite pentru a ieşi din impas. În a doua parte a săptămânii te vei simţi mai bine, revenind în mijlocul celorlalţi cu forţe proaspete. Prudenţă şi răbdare! Apar cheltuieli neaşteptate şi destul de mari. Este adevărat că primeşti bani, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional, însă foarte repede cheltuieşti sau risipeşti tot ce primeşti.
Schimbări importante în relaţiile cu anturajul apropiat!  

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop OANA HANGANU pentru saptamana 17 - 23 iulie: Se anunta probleme URIASE pentru doua zodii!

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Horoscop saptamanal Mihai Voropchievici 17-23 iulie 2017! Multe zodii au o perioada grea

Horoscop saptamanal Minerva 16-22 iulie 2017 INTEGRAL! Trei zodii sunt puternic afectate de furia lui Marte

Vor avea fericire maxima in casnicie toate aceste 8 zodii! E si a ta in top?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri