Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 15 - 21 ianuarie 2018: Incepe o saptamana importanta - Schimbari uriase pentru zodii


AstroCafe iti prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 15 - 21 ianuarie 2018. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

O săptămână importantă la capitolul profesional. Se conturează o nouă etapă mai ales în relaţiile cu şefii. Sunt posibile modificări în cadrul grupului de lucru în care activezi, apar sarcini de lucru noi, se schimbă unii şefi, tu la rândul tău poţi deveni şef. Se recomandă prudenţă, răbdare, discernământ. Există multă forfotă în plan profesional, informaţiile şi situaţiile se succed într-un ritm foarte alert, astfel că îţi poate fi dificil să urmăreşti totul. Selectează priorităţile şi ascultă-ţi vocea interioară. Susţinere excelentă din partea prietenilor.

Taur

Foarte interesant de urmărit cum ţi se modifică filozofia de viaţă de-a lungul acestei săptămâni. Mentalul tău este orientat acum spre cu totul alte abordări ale vieţii şi evenimentelor ei. Dialogurile cu persoane erudite, participarea la seminarii, conferinţe, vizitarea târgurilor de sezon te ajută mult să-ţi linişteşti atât mintea, cât şi sufletul.

Pe de altă parte se întrezăresc noutăţi în relaţiile cu străinătatea. Planuri de călătorie, dialoguri cu persoane străine, planuri de studii, cercetări, documentare. La locul de muncă eşti bine văzut şi susţinut de către şefi.

Gemeni

Se conturează o nouă etapă financiară vizavi de banii şi bunurile folosite şi administrate în comun cu alţii. Verifică bine tot ce ţine de partea financiară personală, revizuieşte bugetul disponibil şi trasează noi linii de urmat.

Unii pot profita de avutul tău, mai ales partenerul de viaţă, rudele, colaboratorii din segmentul profesional. Pe de altă parte se deschide o nouă posibilitate de câştig fie dintr-o colaborare, fie din partea altora printr-o moştenire sau un partaj. Discuţii elevate, activităţi intelectuale, planuri de călătorii şi de studii.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop complet AstroCafe pentru 14 ianuarie: Duminica magica pentru doua zodii

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Horoscop Minerva saptamana 14-20 ianuarie 2018. Zile grele pentru doua zodii pe toate planurile

Horoscop complet AstroCafe pentru 13 ianuarie: O zi dificila pentru trei zodii. Nimic nu le merge bine

Cele mai materialiste zodii de femei - Viseaza doar bani si isi bat joc de iubirea partenerului

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
6 Rețete de limonadă cu lămâie. Răcoritoare și fresh, sunt perfecte în zilele toride
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri