Cele mai materialiste zodii de femei - Viseaza doar bani si isi bat joc de iubirea partenerului


Aceste zodii de femei prefera intotdeauna banii si sunt gata sa renunta la partener si la relatie atunci cand nu mai au motive financiare sa ramana.

Locul V: Femeia CAPRICORN:

Se ştie despre nativele născute sub acest semn zodiacal că sunt persoane ambiţioase, cu o mare putere de muncă, deci banii sunt foarte importanţi pentru ele şi uneori lasă la o parte sentimentele pentru o bună condiţie financiară.

Acest lucru nu înseamnă că urmăresc neapărat o relaţie din care să aibă câştiguri financiare, ci faptul că pentru femeile capricorn banii şi cariera sunt mai importante decât sentimentele, ceea ce poate fi deranjant pentru partenerii lor.

Capricornul este foarte precaut în legǎturǎ cu manifestarea emoţiilor şi exprimarea sentimentelor. Tinde sǎ-şi reprime trǎirile sufletului, din dorinţa de a se proteja. Considerǎ cǎ cineva care îşi pune sufletul pe tavǎ este vulnerabil şi poate oricând sǎ fie rǎnit. De aceea, e extrem de rezervat, chiar distant şi glacial.

Dar, deşi uneori pare lispsit de sentimente, Capricornul este capabil de o dragoste atât de profundǎ, încât poate pǎstra în suflet o iubire pentru tot restul zilelor sale, fǎrǎ ca mǎcar sǎ o împǎrtǎşeascǎ...

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Andreea Mantea, alături de Bianca de la Puterea dragostei: „Nimeni nu a îndurat cât ai îndurat tu”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri