Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 05 - 11 martie 2018. Zodiile au de rezolvat conflicte mai vechi


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 05 - 11 martie 2018. Zodiile au de rezolvat conflicte mai vechi.

Berbec

În primele zile ale săptămânii eşti preocupat de cheltuielile comune cu alţii, de achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Sunt posibile veşti îmbucurătoare, dar lucrurile se vor concretiza şi rezolva ceva mai târziu. Pe de altă parte vor apărea tot soiul de răscoliri sufleteşti şi mentale, astfel că avalanşa de stări interioare controversate va duce la o mare dorinţă de evadare din cotidianul zgomotos. Orientează-ţi eforturile spre a plănui o vacanţă îndepărtată, în locuri dragi sufletului tău. Sau lecturează cărţi bune, vizionează filme amuzante, piese de teatru împreună cu cei dragi şi de încredere. Finalul săptămânii aduce influenţe deosebite în plan profesional. Ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta.

Taur

Se conturează treburi de rutină la locul de muncă, aspect care te poate obosi sau chiar plictisi rapid. Pe de altă parte se vor evidenţia unele afecţiuni specifice sistemului renal şi segmentelor capului.

Sunt probleme de sănătate ce se repun în discuţie, dar au susţinere astrală suficientă pentru consultaţii şi sfaturi benefice. Situaţia la locul de muncă pare tensionată, dar nu sunt motive reale de îngrijorare. Se pot petrece răsturnări de situaţie, unele chiar agreabile. Relaţiile parteneriale sunt foarte dinamice şi interesante. Fii prudent, pentru că atât partenerul de viaţă, cât şi cei profesionali au cu totul alte planuri şi doleanţe decât de a fi alături de tine sau de a lucra împreună cu tine.
Schimbări importante în plan financiar.

Gemeni

Primele zile ale săptămânii aduce chef de petrecere şi dorinţa de a te implica în relaţii amoroase frivole. Constructiv ar fi să-ţi canalizezi energia şi eforturile spre un hobby sau spre discuţii interesante cu prietenii. La serviciu apar situaţii deosebite, unele tensionate bine, marcând un final de etapă. Fii prudent, deoarece există riscul să declanşezi conflicte pe termen lung în relaţiile colegiale sau chiar sunt posibile avarii serioase în zonele de lucru.

Sănătatea are de suferit în mod special pe segmentele sistemului uro-genital. Rezervă momente pentru odihnă şi evită, pe cât posibil analizele, consultaţiile medicale şi intervenţiile chirurgicale. La sfârşitul săptămânii se conturează activităţi comune cu alţii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Minerva pentru saptamana 4 - 10 martie 2018. Urmeaza o perioada plina de conflicte

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Horoscop Mihai Voropchievici: care sunt zodiile ghinioniste in luna martie. Pierd tot, se cearta si nimic nu le merge bine

Horoscop Minerva pentru luna martie 2018. Tensiuni intre zodii din cauza celor 10 evenimente astrale din aceasta perioada

Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 5 - 11 martie. Zodiile au parte de nervi si conflicte

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce se întâmplă dacă pui un dop de plută în frigider. Rezultatul este uimitor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri